1989 Yamaha Blaster Specifikationer

Yamaha debuterade sin Blaster 1989. Sedan dess har denna ATV varit världens mest sålda ATV i 250cc. Dessa fordon är kända för att ha en av de högsta effekt-vikt-förhållande i sin ATV klass. Denna modell upphörde 2007 efter den amerikanska regeringen passerade nya emissionskrav, det ersattes av Raptor 250. Motor

1989 Yamaha Blaster presenterade en motor som fördrivna 195 kubikcentimeter. Denna två-takts reed-ventil enda motor hade två förgasare Mikuni VM26SS och en kickstart. Dess cylindrarna hade en borrning på 2,6 inches, ett slag av 2,24 inches och ett kompressionsförhållande på 6,6 till 1. Den hade en tvåhjulig drivlina, drevs av en kedja och hade en sex-växlad manuell växellåda.
Bromsar och fjädring

Dessa ATV presenterade en dubbla triangellänkar fram fjädring och en svängarm bak fjädring med monocross. Den dubbla triangellänkar suspension i fronten är oberoende, det är utformat med två nyckelben-formade armar. Denna typ av upphängning ser till att föraren kan styra hjulet rörelse genom att styra sådana faktorer som camber och vinklar caster, toe mönster och vridningscentrums höjd.

Dessa ATV presenterade mekaniska trumbromsar fram och bak.
Addera Övriga specifikationer

Dessa ATV hade framdäcken som var 21 inches hög och sju inches bred med en 10-tums diameter och däck bak som var 21 inches hög , 10 inches bred och åtta inches i diameter. De hade en 43,3-tums hjulbas längd, en sitthöjd på 29,13 inches och 4,7 inches av markfrigången. De hade ett bränsle kapacitet på 2,3 liter med 0.8 liter reservkapacitet. De presenterade halogenstrålkastare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113984.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.