Hur man försäkra en Collectible Classic Car

Klassiska bilar är äldre fordon som är mer än 15 till 25 års ålder. Bilförsäkring och klassiska bilförsäkring är två separata fordon försäkringar. I fallet med klassiska bilar, det finns en specialiserad politik för att täcka ett sådant fordon. Klassiska bilar behöver mycket specifika täckning eftersom skador på en klassisk bil är ofta dyra att reparera eftersom delar är inte längre tillgänglig, och klassiska bilar kan ha olika värden beroende på ålder och skick fordonet. Instruktioner
1

Bestäm försäkringsbehov av fordonet. Detta kommer att variera för individen. Täckning för klassiska bilar kräver en överenskommen summa politik, vilket är en politisk typ mest generella auto försäkringsbolag inte erbjuder. Denna typ av politik innebär att försäkringsbolaget kommer att täcka skador på ett fordon upp till endast en överenskommen summa. Andra täckning alternativ inkluderar skador på fordonet medan klassisk bil visar, och för specifik årlig körsträcka på fordonet.
2

Ge ägande bevis på ett annat fordon som används för dagliga transportbehov. Klassisk bilförsäkring täcker inte en bil om det används för vardagliga behov eftersom det har en hög risk för skador.
3

Välj ett försäkringsbolag. Försäkringsbolagen kommer att skilja sig från staten. Enligt brittiska Classic Cars under Classic Car Insurance sida, måste försäkringsbolaget licensieras av staten och bör ge en separat policy samlare bil. Om det inte motsvarar någon standard, leta efter ett annat företag.
4

Ställ upp försäkringen utifrån personliga behov. Någon samlare som går till auto visar för att visa att fordonet ska täcka skador på grund av auto visar. En samlare som inte visar att fordonet behöver inte denna typ av täckning. Behoven hos solfångaren kommer att bestämma detaljerna i politiken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113974.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.