Vad är en viktbärande Hitch ?

En viktbärande skumt är en enkel kulled skumt . Den kan hantera endast små till medelstora laster och är en av de enklaste fästen på marknaden . Dessa fästen kan användas även på små bilar . Vikt Redovisat Hitches

En viktbärande eller förfelar skumt som det också kallas är en vanlig typ av problem. När de flesta människor tänker på en dragkrok , är det förmodligen en vikt transporterar hitch de inbillar . Det är den mest enkel typ av hitch gjorts.
Så fungerar

Dessa enkla missöden är fäst direkt på fordonets ram . De ger punkten för förbindelse mellan fordonet och lasten bogseras. En vikt som bär skumt måste stödja alla släpets tunga vikt .
Typiska laster

En viktbärande dragkrok är bäst lämpad för lätta till medeltunga laster . En typisk belastning skulle vara en liten släpvagn med en motorcykel eller snöskoter . Vikt bär missöden kan installeras på nästan vilken bil , lastbil eller SUV . När du installerar en dragkrok Addera Dragkapacitet
p Det är viktigt att se till att det har fått betyget hantera brutto trailer lastens vikt bogseras . En annan faktor är den maximala dragkapacitet på dragfordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113971.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.