Svar på broms problem

Dina bromsar är viktiga delar av din bil. De hjälper föra den till ett säkert stopp. Följaktligen, när de visar tecken på fel, bör du ägna stor uppmärksamhet. Om dina bromsar har en svampig känsla för dem, kan dina hydrauliska ledningar har luft i dem. Låg bromsvätskenivå kan innebära en läcka i systemet. Om du hör skrapljud, undersöka dina bromsbelägg eller skor. Överdriven resa i bromspedalen kan vara ett tecken på slitna bromsledningar. Spongy Bromsar
p Om du uppfattar sponginess i känslan av dina bromsar, kan det tyda på förekomst av luft i bromsledningar. Det är dags att lufta ledningarna. Blödning är processen att släppa luften ur bilens bromssystem. Som den klassiska toner Performance hemsida, är sättet att starta denna procedur för att höja änden av bilen du vill att blöda. Detta kommer att tillåta instängd luft i ditt system för att stiga mot blödning skruven. För blödning från platser såsom bromsok väggar, kan du lätt knacka bromsok med en hammare. Dessutom, enligt hemsidan, bör du låsa alla dina hjul på samma gång. Detta kommer att förhindra läckage i blödande processen. Använd vice grepp för att göra detta, men använd dem noga. Dra inte, eftersom detta kan skada dina bromsledningar.
Låg bromsvätskenivå

En låg nivå i bromsvätskebehållaren kan vara symptom på ett allvarligt problem, enligt AA1Car webbplats. Ett system läcka kan skada hela bromssystemet och leda till en olycka. Kontrollera dina bromsok, dina slangar broms, din huvudcylindern och dina linjer för att hitta den skyldige. Byt ut någon av dessa delar innan du kör bilen igen.
Skrapning

Skrapning är oftast ett symptom på metall-till-metall-kontakt på grund av nedsatt skiva bromsar, eller skor. Enligt Aa1Car hemsida, är det ett tecken på att din bil är "förfallna för en broms jobb." Detta är verkligen en farlig situation, för om dina bromsbelägg är låg och deras nitar skrapar rotorerna, skulle det ta längre tid att sluta. Kör inte tills du eller din mekaniker har åtgärdat situationen. Du kanske måste ta dina rotorer eller trummor återuppstått eller bytas ut om de är skadade.
Överdriven resor |

Överdriven resor i bromspedalen kan bero på slitna bromsbelägg i främre eller bakre bromsarna, eller båda, de Aa1Car States Webbsida. Missanpassad trumbromsar eller luft i bromsledningarna, kan också leda till detta problem. Potentialen för faran ligger i möjligheten att pedalen kan få slut på resor innan du fullt ut använda din broms. För att kompensera denna risk, råder Aa1car webbplats pumpa pedalen när du bromsar. För en långsiktig bot, dock blöda dina bromsledningar och justera din trumbroms.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113963.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.