VW Rabbit Diesel Performance

Volkswagen Rabbit först släpptes i Nordamerika för 1975 års modell . Kaninen var ersättare för Beetle och släpptes i Europa som Golf . Volkswagen Rabbit kom med antingen en gas eller dieselmotor . Volkswagen ersatte Kanin namn med golf i USA efter 1984 års modell . Motorspecifikationer

1984 Volkswagen Rabbit kom med en fyrcylindrig , 1,5 - liters dieselmotor . Motorns cylinderloppet diameter är 3,0 inches , och den har en slaglängd kolv längd på 3,1 inches .
Prestandaspecifikationer

1984 Rabbit har en maximal hästkrafter utgång 75 hästkrafter , och det kan gå från 0 till 60 miles per timme på 9.71 sekunder . Kaninen kom standard med en femväxlad manuell växellåda , men finns även med en tre - växlad automatlåda .
Övriga Performance Specifications

Suspensionen på framaxeln för 1984 Rabbit har upphängningsstag och en undre triangellänkar som presenterar spolar fjädrarna . Upphävandet av bakaxeln är en kombinerad bakarmen torsion beam axel som också har spiralfjädrar . De främre bromsarna på Rabbit är skivor , medan de bakre bromsarna är självjusterande trummor .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113958.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.