2000 PT Cruiser specifikation

PT Cruiser infördes i mars 2000 och var den tredje bilen som utvecklats av Chrysler som presenterade retro-styling. De 2000 PT Cruiser plats för upp till fem personer och har en kombi. Efter införandet av fordonet i 2000, vann det Motor Trend Årets bil 2001. Prestanda
inre volym 2000 PT Cruiser är 120 kubikfot.

2000 PT Cruiser har en 2,4 L ,16-ventil fyrcylindrig motor. Motorn Systemet körs på multi-point bränsleinsprutning. Detta fordon har en twist-beam axel systemet bakvagn, fyrhjuliga skivbromsar, ett system för lateral rörelsekontroll och krängningshämmare. Transmission system finns i fyra-växlad automatisk eller manuell fem hastighet. De 2000 PT Cruiser genomsnitt mellan 20 och 26 mpg och kan nå en maxhastighet på 125 mph. Addera Exterior
2000 PT Cruiser har halogenlampor och Power One-touch fönster.

2000 PT Cruiser fabriken färgalternativ inkluderar Bright Silver Metallic, Djup Cranberry Pearl och sten vit. Ett takräcke med justerbara tvärstag och side-by-side lagring var frivillig. Den 2000 PT Cruiser Limited Edition har kromdetaljer och en CD-spelare. Den begränsade upplagan PT Cruiser detaljhandeln ursprungligen för $ 19.295.
Interiör
Limited Edition-modellen har lädersäten fram och makt månen tak.

En fabrik färgsättning erbjöds i 2000 PT Cruiser, Mörk Taupe över Ljus Pearl Beige. Fordonet erbjuds löstagbara tre-passagerare bak sittplatser för ytterligare lagring. Kompletterande sidokrockkuddar fanns som tillval, i tillägg till standardbehandling förare och passagerare krockkuddar front. En främre passagerarsätet under sadeln lagring bin var också frivilligt.
Säkerhet
Barn i 2000 PT Cruiser tryggas genom spärren systemet.

2000 PT Cruiser har spärren - lägre ankare och tjuder för barn - system för säker sittplats. Också märkt detta år och modell Chrysler första någonsin tillämpning av mittplatsen bak, trepunkts Unibelt fasthållningsanordning, vilket inkluderar höftbälten. Främre bältessträckare var standard på denna inledande modell. Den Limited Edition-modellen har ett stöldskydd, fjärr keyless inresa och lås makt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113948.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.