Hur man programmerar en Chrysler Sebring Key

med keyless inresa till en Chrylser Sebring är inte bara bekvämt, det ger också extra säkerhet. Problem kan dock uppstå, som kräver att du programmera om keyless inresa fob. Omprogrammering kräver inte någon särskild teknisk utbildning, bil skicklighet eller talang. Bara hitta datalänkanslutningen och följ stegen och din Chrysler Sebring nyckelbricka kommer att programmeras på nytt. Instruktioner
1

Skjut låsknappen på nyckelbrickan fem gånger vid tvåsekundersintervall att programmera keyless fob posten nyckel.
2

Placera nyckeln i tändningslåset och vrid den till "Run"-läge utan motorn dras runt. Vänta tändningen klockspel att upphöra innan du fortsätter.
3

Tryck och håll "Unlock"-knappen på fjärrkontrollen för fyra till 10 sekunder. Medan han fortfarande trycka på upp-knappen och tryck på "Panik"-knappen i en sekund. Släpp båda knapparna. Chimes ljud kommer inom tre sekunder för att indikera att programmeringen har angetts.
4

Tryck och släpp både "Lock" och "låsa upp" knapparna samtidigt, sedan bara på "Lås upp"-knappen. En ringsignal att höras visar att fjärrkontrollen är programmerad. Upprepa samma procedur för alla andra nyckellösa avlägsna fjärrkontroller som kräver programmering.
5

Stäng av bilen och testa den nyckellösa fjärrkontroller som programmerats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113946.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.