Skillnader mellan Chevy & GMC

Många bilägare överväger amerikanska pickup inköp kan finna sig ställer frågan, "Vad är skillnaden mellan en Chevy pickup och en GMC pickup? Det är allmänt känt att de två märkena är gjorda av samma biltillverkaren (General Motors), och de flesta av de två varumärkena "pickup och SUV-modeller verkar vara densamma i märke och konstruktion. Men det finns grundläggande skillnader som finns, och de är inte alla förknippas med bildelar. Operativa Brand Skillnader

Trots att Chevrolet och GMC är olika avdelningar i samma biltillverkare, de konkurrerar med varandra på pickup marknaden samt med alla andra pickup tillverkare. Chevrolet säljer mycket fler fordon än GMC, även om en stor del av skillnaden är helt enkelt det faktum att Chevrolet har ett bredare utbud av produkterbjudanden - inte bara det säljer mickar som sina syskon GMC, men marknadsför även ett antal sedaner och kupéer, konvertibler och halvkombi, och den ikoniska sportbilar Camaro och Corvette.
Historiska Truck Skillnader

Under 1960-talet ingick GMC lastbilar och Chevrolet lastbilar distinkta skillnader i strålkastare former och funktion. GMC lastbilar som används vad kallades "quad strålkastare." Chevy lastbilar, däremot, används dubbla strålkastare. Denna skillnad slutade dock 1973.

Under 1980 GMC lastbil designen byggdes för att vara starkare än Chevy lastbilar på grund till målgruppen för produkten. GMC lastbilar marknadsförs huvudsakligen för kommersiell och byggande bruk, vilket byggs med en starkare motor för bästa hållbarhet. kom med uppgraderad fjädring och växellåda kontra Chevy lastbilar som användes mer för pendling och dagliga GMC lastbilar och skåpbilar trafiken.

Idag, GMC lastbilar behåller fortfarande större och starkare bromssystem, en kraftigare transmission och större styrka i axlar och fjädring kontra deras Chevy motsvarigheter.
Utseende . Skillnader

Eftersom de flesta GMC modell linjer är byggda på samma löpande band som Chevrolet pickuper och stadsjeepar, är skillnaderna mellan de fordon begränsat Idag är mycket av unikhet finns främst i kosmetiska paket: optioner och utföranden. Trim och material som används för intern konstruktion ger kunderna pausa försöker bestämma vilken bil att köpa. Normalt är en GMC lastbil bas nivå ungefär samma som en Chevy midlevel trim. Ett lager toppnivå GMC vanligtvis har fler lyxiga bekvämligheter än den högsta trim Chevy truck.
Kvalitetskontroll Skillnader

Jämföra synes identiska GMC och Chevrolet pickups kan inspirera frågan, "Varför GMC kostar mer?" Det är vanligt bland moderna biltillverkarna som har dubbla märken för att göra fler tester för kvalitetskontroll på varje enhet som når slutet av det löpande bandet Medan en Chevrolet pickup kan få en 60 -. eller 100-punkt inspektion innan release, kanske en GMC har en 110-punkt inspektion. Den extra kontrollen tid kostar mer för arbetskraft, därför att det kostar lite mer att köpa. Resultatet är, desto mer grundlig inspektion ökar tillförlitligheten faktorn och därmed dess värde, av GMC.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113938.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.