Problem med Bärgning & Restoration Titlar

En bärgning eller restaurering titeln ges till ett fordon som har avsevärt skadat någon gång under sin livstid. Det finns ingen enhetlig standard för vilken typ av skador som utgör totalt av en bil, typiskt, kommer försäkringsbolagen totalt ett fordon när de avgör dess värde ligger nära eller mindre än vad kostnaden för reparationer skulle vara. Beroende på ålder och ursprungliga värdet på bilen är vissa bilar uppgick med betydligt mindre skada än andra, och vissa fordon som har blivit allvarligt skadade repareras utan att någonsin ansåg totaled.Vehicles som har summeras och sedan repareras ges en bärgning eller återställande titel, beroende på den stat där titeln söks. Det finns flera problem med fordon som har en bärgning eller återställande titel. Low Standard

Salvage fordon, även då repareras, vanligen har en lägre återförsäljning värde på grund av tidigare skador. Om ett fordon har en bärgning eller återställande titel, kommer du inte att kunna sälja det för vad är värt, och kanske inte ens kunna sälja det för de pengar du spenderat reparera det, även om bilen går perfekt.

Försäkring
p Om du köper ett fordon med en bärgning titel, kan du ha ett problem att få försäkringsskydd på fordonet, delvis därför att det är svårt att bestämma värdet på en bärgning bil. Du kan också få väldigt lite pengar för bilen i händelse av att den är inblandad i en olycka igen och uppgick för andra gången.
Ingen finansiering eller garantier
< p> De flesta företagens finansiering kommer inte att utfärda ett lån för ett fordon med en bärgning titel, och de flesta garantier är helt ogiltiga av de omfattande skadorna på bilen kan ha haft för att kunna summeras. Köpare som köper ett fordon med en bärgning titel har normalt att betala fullt pris i kontanter, och har inget skydd om bilen går sönder inom minuter lämnar den plats den är köpt på.
Säkerhets Betänkande
p Det finns aldrig någon garanti för att reparationer utförda på en bärgad eller återställda fordon gjordes på rätt sätt. Några uppgick fordon får fabriken kvalitet reparationer och strukturellt ljud, men andra inte och inte. Det kan vara farligt att köra, eller vara inblandade i en olycka körning, ett fordon som inte reparerades korrekt och kan vara strukturellt svagare än en ny bil. Addera Bedrägeri

Juridiskt är bil säljare i de flesta stater skyldig att offentliggöra om ett fordon har en bärgning titel. Men inte alla säljare är ärliga. Vissa bil säljare överföra avsiktligt bärgning titel på ett tidigare skadat fordon till en annan stat med lösare lagar i syfte att få en vanlig titel. Bilen kan sedan säljas med en normal titel, och köparen kan aldrig upptäcka att bilen var en gång förliste och hade en bärgning titel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113935.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.