Hur man använder en lastbil för att dra en Disabled Vehicle

Om du måste bogsera en bil en kort sträcka, till exempel över en fastighet eller ner blocket, kanske du inte vill gå igenom besväret och kostnaden för att anställa och betala för en bärgningsbil. Det finns några sätt som du kan använda din pickup truck att bogsera en handikappad fordon. Saker du behöver
bogserlina
Bil dolly
Släpvagn
Winch
band för fasthållningsanordningar
Visa fler instruktioner
bogserlinor
1

Köp en bil återhämtning rem - en bogserlina. Bogserlinor är relativt billiga och kan användas upprepade gånger. Dessa är bra för bogsering handikappade fordon ett par kvarter eller flytta dem runt din bostad. Nackdelen med en bogserlina är att det endast kommer att fungera om funktionshindrade fordonet kan fortfarande styra, har fortfarande bromsar och har alla fyra däck i anständigt skick.
2

Hook ena änden av linan till framsidan av funktionshindrade fordonet. Du kan antingen slinga repet genom stötfångaren eller slips bort runt fordonets ram. Haka fast den andra änden av linan till den bakre stötfångaren på din pickup, företrädesvis fäst vid dragkroken. Lämna inte mer än 8 meter rep mellan de två fordonen.
3

Har föraren av funktionshindrade fordonet satte sin i friläge. Slå på sina blinkers. Om inaktiverad fordonet kommer fortfarande sätta på, men inte vev eller springa, slå fordonet på att engagera servostyrning och bromsar. Obs, måste funktionshindrade fordonet vara den stoppar båda fordonen. Föraren av funktionshindrade fordonet bör vara beredd att slå till bromsarna väl innan ett stopp för att bromsa både fordon ner och undvika bak sinande dragfordonet. Placera dragfordonet i drive
4

, vända varningsblinkersen på och väldigt sakta börja dra funktionshindrade fordonet. Håll bandet tätt mellan de två fordonen hela tiden, du vill inte att handikappade fordon att köra över bandet och trassla in sig i det. Kommunicera svängar och stopp med handsignaler eller genom att vistas i ständig kommunikation med hjälp av mobiltelefoner. Kör inte över 15 km /h eller på huvudvägar.
Car Tow Dolly och dumprar bil
5

Köp en bil bogsera dolly eller en trailer speciellt konstruerad för dragande funktionshindrade fordon och bifoga det till din pickup. Trailers och dollys både tillmäter skumt mottagaren på baksidan av din lastbil. Om du inte har en bogsering paket på din lastbil, måste du installera en.
6

Anslut ljuset hook-up och kontrollera lamporna på släpet eller bilen dolly för att se till att skygglappar och bromsljus är väl fungerande.
7

skjuta, dra, halta, enhet eller dra funktionshindrade fordon på bilen dolly eller trailer. En vinsch är det bästa sättet att göra detta, men om du har att skjuta, dra eller dra bilen, se till att lägga den i friläge först.
8

Säkra fordonet till bilen dolly eller trailer med hjälp av rep och huvudstöd kedja. När fordonet är säkrad, kan du komma in i din pickup och köra iväg med den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113915.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.