2003 Polaris Predator Motorspecifikationer

En av de största tillverkarna av terränggående fordon (ATV), producerar Polaris ett brett utbud av sport och nytta fyrhjulingar. En av bolagets sport fyrhjulingar från tidigare detta årtusende var Polaris Predator, som producerades från 2003 till 2007. Under sitt första år av produktionen kom Polaris Predator utrustad med två helt olika motorer, beroende på om det var ungdomar eller vuxna modell. 500 Engineering

'03 Predator 500 var större version ATV. Det kom utrustad med en encylindrig, fyrtakts motor med en cylindervolym på 30.49 cubic inches och en cylinderdiameter och slaglängd på 3,9 inches med 2,52 inches. Det innehöll också en kabel-manövrerad gasreglage, tvärställd motor montering, och en våt sump smörjsystem. Andra system ingår en leverans förgasare bränsle och en digital kondensatorurladdningstyp tändning.
500 Prestanda

ATV granskare Off-Road.com kallas 2003 Polaris 500 en "prestanda maskin , "med massor av kraft. Det överträffade många jämförbara ATV på den tiden, särskilt i mitten och höga varvtal varierar. På den nedre delen, rapporterade Off-Road som det släpat lite på vridmoment. Granskarna noterade också att Polaris Predator motor förlorat en del av sin makt fördelar på spåren på grund av dess relativt höga vikt. Det skulle kunna nå en toppfart på ca 74 mph.
90 Engineering

2003 Polaris Predator 90 var en mycket mindre ungdoms ATV. Den hade en tvåtakts, encylindrig motor kan en förskjutning av 5,43 cubic inches. Det innehöll en Mikuni VM16 förgasare, elektrisk kickstarten, oljeinsprutning dimsmörjare och fläkt kylsystem.
90 Prestanda

Off-Road.com rekommenderar '03 Polaris Predator 90 för mer erfarna och konkurrenskraftiga ungdomar, särskilt på grund av dess 90 cc motorns kapacitet för hastighet. Polaris ingenjörer konstruerade den cylinder-huvudet för enkel start i kyla, snabbare acceleration och bättre prestanda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113900.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.