Hur man importerar en Mercedes från USA till Kanada

Processen att importera en Mercedes, eller någon annan typ av fordon, från USA till Kanada regleras av ett kanadensiskt företag som kallas justitiesekreterare importerade fordon (RIV). Enligt sin hemsida, "RIV upprätthåller ett system för registrering, besiktning och certifiering av kanadensiska standarder för fordon som ursprungligen tillverkats för distribution i USA som håller på att importeras permanent till Kanada." Fordon över 15 år är undantagna från dessa normer. Avgifterna för att importera en bil från USA till Kanada börjar på $ 195. Instruktioner
1

Kontakta RIV med året, märke och modell av Mercedes för att avgöra tillåtligheten och huruvida eller inte några ändringar av fordonet krävs före import. Fråga även om ditt fordon anses ett högt utsläpp fordon. Höga utsläpp fordon motiverar ytterligare avgifter.
2

Kontakta en amerikanska tullkontoret 72 timmar före tidpunkten för exporten. Verifiera de handlingar som behövs vid export och deras kontors timmar för att säkerställa att de kommer att vara öppen när du tänker passera. Det finns flera amerikanska tullkontor, och det kontor du väljer beror på den stat där du kommer att korsa USA /kanadensiska gränsen. Addera 3

Ordna att betala import avgifter och tullar på nätet via RIV hemsida eller genom utskick betalning. Betalning kan också göras vid gränsövergången via check, kontanter, bankkort eller kreditkort.
4

Fax krävs information till den amerikanska tullkontoret för granskning 72 timmar före ankomst vid gränsen . Observera att de 72 timmarna inte bör omfatta lördag eller söndag. Följ upp med ett telefonsamtal för att se dina dokument vara tillräckliga.
5

köra Mercedes till den amerikanska gränsen kontoret som du faxade dokumenten. Visa ditt körkort och pass. Dessutom, se till att du har originalen av de faxade dokument. Om allt går bra, kommer du att släppas till kanadensiska tullen. Fortsätt till kanadensiska tullen
6

. De kommer att granska dina papper och ber dig att fylla i formulär Fordon Import 1.
7

Betala alla avgifter som krävs, om du inte redan har gjort det. Om allt går bra, kommer kanadensiska tullen stämpla pappersarbete och släppa dig.
8

Titta på din post. Inom 10 dagar kommer kanadensiska tullen post formulär 2. Denna blankett är avsedd för federal kontroll. Detta dokument kommer att beskriva alla nödvändiga ändringar göras på bilen såsom hastighetsmätare omvandlingar eller varselljus.
9

Ta Mercedes till en kanadensaregummihjul valfri plats, tillsammans med Form 1 och 2, och alla andra fordon pappersarbete. Canadian Tire kommer att inspektera ditt fordon kostnadsfritt, enligt RIV-programmet. Om ditt fordon passerar inspektionen kommer kanadensaregummihjul slutföra Form 2 och placera en dekal på bilen som visar att det är kanadensiska Safety kompatibel.
10

Ta Mercedes till Provincial Vehicle Licensing, tillsammans med alla fordonets pappersarbete, att få fordonet registrerat. Du kommer att meddelas om provinshuvudstaden omsättningsskatt och kan betala den vid denna tidpunkt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113894.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.