Hur man avgör Hjälm Storlek

Motorcykel hjälmar är avgörande för att skydda huvudet från skador. För en hjälm för att vara effektiv, måste den vara bekväm, ombonad och funktionell. Medan en hjälm ska sitta tätt, bör det inte vara alltför snäv, vilket gör dig obekväm. Iklädd en lös hjälm är också obekvämt, att inte tala om farligt. Därför, med rätt passform är viktigt. Mäta ditt huvud just innan du köper en hjälm kan hjälpa dig att avgöra rätt storlek för din hjälm. Följ noggranna mätinstruktioner som gäller för både motorcykel och sport hjälmar. Saker du behöver
Cloth måttband
Visa fler instruktioner
1

Mät omkretsen av huvudet vid dess bredaste del med hjälp av måttband. För att göra detta, placera bandet runt huvudet en tum ovanför ögonbrynen och öron.
2

Läs mätningen i en spegel eller har en vän läsa den. Notera det i inches samt centimeter.
3

Jämför mätningen med en hjälm Storlekstabeller definierats för den typ av hjälm du vill ha (t.ex. fotboll hjälm, motorfordon hjälm) . Dessa dimensionering diagram finns tillgängliga från tillverkaren.
4

Hitta hjälm som passar dina mått och prova det. Det bör passa väl på toppen huvudet utan något mellanrum mellan huvudet och hjälmen. Att vara en bra passform, bör den främre delen av hjälmen falla precis ovanför ögonbrynen. Om hjälmen sjunker under ögonbrynen, är det en stor passform och rekommenderas därför inte.
5

Kontrollera hakbandet på hjälmen. Det bör inte vara för hårt eller för löst, men bör passa väl utan att vara obekväm.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113890.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.