Vad som klassas som en crossover?

Crossover fordon har blivit viktigt i ljuset av högre bränslepriser. Den mest typiska crossover - en kombination av en bil och en SUV - blev populär när konsumenterna önskade ett fordon med bränsleeffektiviteten i en bil med det inre utrymmet av en SUV. Definition

En crossover är en som har attribut hämtade från mer än en kategori av fordon. Den vanligaste crossover är en kombination av en SUV och en bil. Addera SUV Plus bil

vanligaste typen av crossover kombinerar hantering och bränsleeffektivitet i en bil med hög markfrigång, allt-eller fyra-hjulsdrivna kapacitet och ökad takhöjd för en SUV. Denna crossover stil inkluderar sådana fordon som BMW X5. Den har en bil-baserade chassi, vilket ger en låg ställning och överlägsen på väg prestanda med sittplatser kapacitet och last lagringsutrymme i en SUV.
Truck Plus SUV

Chevrolet Avalanche, byggd på plattformen av en SUV, kombinerar passagerarkapacitet och komforten i en SUV med last flexibiliteten av en lastbil. Vad som gör denna crossover unik är dess "midgate," en flyttbar vägg som skiljer hytten från flaket.
Wagon Plus Minibuss

En mindre traditionell crossover-modellen är en som Ford Flex, ett fordon med en vagn-liknande plattform med fördelarna med en minibuss. Detta fordon har tre passagerare rader och gott lastutrymme utan att vara så bred och otymplig som större konkurrenter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113852.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.