Hur man bygger en hemmagjord Länkade Trailer

Hauling last att byta möter, kyrkliga funktioner, camping resor och andra aktiviteter kan få dyrt om du måste ta mer än ett fordon. Men med en hemlagad inbyggt släp du behöver inte ta itu med bekostnad av att köra en annan bil. Du kan använda vagnen för att hantera lasten. En hemmagjord inbyggt släp kan enkelt byggas med några lättillgängliga material och lite know-how. Saker du behöver
4-fot-by-4-fots verktyget flak trailer med trägolv från 4-mul-by-4 fot ½-tums-tjock plywood bitar, 5
4-fot lång 1-av-4 plywood bitar, 8
3-tums-långa gångjärn, 4
dörrlås med låsuttag
hänglås
Drill
Screwdriver bit
1 ½ tums däck skruvar
L parentes
pensel
Paint
Visa fler instruktioner
1

Stand en 4-fot långa, 1-av-4 plywood bit i varje hörn av vagnens golv. Använd L fästen och skruvar för att fästa 1-by-4s till vagnens golv.
2

Bygg en 4-fots fyrkant med de återstående 4-fot långa 1-by-4s. Placera kvadrat ovanpå fyra vertikalt stående 1-by-4-talet. Använd skruvar för att fästa torget till vertikalt stående 1-by-4s. Detta gör att taket-stöd för släpet. Det är en fyrkantig låda ram över golvet i nyttofordonstrailern, som kommer att användas för att fästa de täcker plywood bitar.
3

Bifoga en 4-fot-by-4-fot- ½-tums tjock plywood bit på framsidan, toppen och båda sidorna av rutan ram som är på trailern. Använd 1 ½-tums däck skruvar för att slutföra detta. Detta kommer att omsluta allt utom baksidan av släpvagnen.
4

Fäst 3-tums-långa gångjärn ner bakkant av den högra sidan av släpvagnen. Detta kommer att ställa in gångjärnen i stället för bakdörren.
5

Fäst återstående 4-fot-by-4-fot-½-tums tjock plywood bit från dörrens gångjärn på höger bakre sidan av släpvagnen. Detta kommer att fästa bakdörren till trailern rutan.
6

Fäst låset på utsidan av den vänstra sidan av vagnens bakdörren. Fäst låsuttag till den bakre vänstra sidan av trailern på utsidan av släpvagnen lådan. Detta gör att dörrens spärrhake att passa över låset behållaren när den är stängd. Med dörren stängd och dörren spärren stängd, låsa hänglås genom slussen uttaget på den vänstra sidan av trailern. Trailern Dörren är nu låst. Täck alla sidor av släpvagn med färg med pensel för att applicera färgen
7

. Detta kommer att göra trailern väderbeständig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113827.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.