Toyota Underlägg Specifikationer

The Coaster är en minibuss som produceras av den japanska Motor Company , Toyota. The Coaster släpptes första gången 1975 , och för närvarande säljs bara i Australien . Motorspecifikationer

Toyota Coaster har en in - line , 4 - cylindrig , turbo dieselmotor . Denna motor är kapabel att producera 147 hästkrafter vid 2.700 varv per minut . Toyota Coaster har ett vridmoment på 397 Nm vid 1.800 varv per minut . The Coaster finns bara som en fem - växlad manuell .
Interna Specifikationer

Toyota Coaster har en cylinder håldiameter 104 mm , och kolvens slaglängd är 118 mm . Ventilmekanismen på Coaster är en överliggande kamaxel som har 16 ventiler . Den kompressionsförhållande av denna motor är 18,0-1 .
Bromsar och specifikationer Suspension

Den främre hjulupphängningen på Coaster är en oberoende dubbla triangellänkar som funktioner gasdämpare . Den bakre upphängningen på Coaster är en lång avsmalnande semi - elliptiska bladfjäder , och har också gasdämpare . The Coaster funktioner främre ventilerade skivbromsar och bak trumbromsar . Toyota Coaster är 275 inches lång och 82,5 inches bred Addera Mått

, står 102.3 inches bort av jord och har en tjänstevikt på 7,568 pounds . Hjulbasen är 154,9 inches och Dalbana rensar marken med 7,2 inches .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113808.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.