Cargo Van Specifikationer

Cargo skåpbilar, som ibland kallas kommersiella skåpbilar, används i det kommersiella området. De har inte platser i baksidan av fordonet eftersom de används för dragande eller kommersiella transporter. Från och med 2010 finns det fyra olika typer av skåpbilar som finns i USA den mest populära är Ford E-serien. Genom åren tillverkarna har hållit samma grundkonstruktion, men skåpbilar specifikationer har utvecklats med tekniken. Motortyp

Cargo Vans kommer med en standard 4,6-liters, V-6, 190-225 hästkrafter. Det finns emellertid flera olika finnes. Till exempel i Chevrolet skåpbilar kan du uppgradera till en 5-liters, V-8, 310 hästkrafter. Dessa motorer har en 4300-kubik cm förskjutning, en 9,2-1 kompressionsförhållande och en 4-tums hål och 3,48-tums slaglängd.
Fjädring och bromsar

Standard 4.3 liter last skåpbilar utrustade med ett låsningsfritt bromssystem (ABS) med skivor fram och bak trumbromsar. Stabilitets-och antispinnsystem kommer också standard i de senaste last skåpbilar. De har även kort-och lång arm fjädring framtill med en krängningshämmare, spiralfjädrar och gas-trycksatta chocker.
Transmission och bränsleekonomi

last van tillverkare gör en fyrväxlad automatlåda standard för alla sina V6-motorer. Antalet miles en van kan resa per gallon bensin förändringar per motor liters storlek. Den 3,0-liters motorn har en effekt på 25 mpg på landsväg och 18 mpg i staden. Den 3,8-liters motorn har en effekt på 24 mpg på landsväg och 17 mpg i staden. Cargo skåpbilar ha valfria bensintankar som variera allt från 22 liter bensin till 35 liter.
Dimensioner

De specifika dimensioner av skåpbilar beroende på märke, modell och år för en viss last van. 2010 års modeller mätningar varierar från 110 inches i längd, 67 tum i bredd till 53 inches i höjd,. Till lika stor som 180,1 inches i längd, 79.5 tum i bredd och 80,9 inches i höjd


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113797.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.