Hur hittar Fordonsspecifikationer från VIN-nummer

Alla motorfordon har en Vehicle Identification Number , vanligen kallad " VIN " nummer . VIN-nummer på en bil är en 17 - teckens alfanumerisk kod som innehåller information om fordonet , till exempel vem som tillverkat den , var och när den gjordes , kroppen typ , och mycket mer . Inga två VIN-nummer är likadana . Varje VIN identifierar fordonet det fick , vilket är varför de är ofta används av brottsbekämpande att spåra stulna bilar . VIN-nummer kan också användas av allmänheten för att hitta specs på alla fordon . Saker du behöver
penna och papper
Visa fler instruktioner
1

Hitta VIN-nummer . VIN för bilar tillverkade efter 1969 är placerad på förarsidan streck och kan ses genom vindrutan . Den VIN kan också hittas på försäkring och registrering titel . Om du inte är ägare av fordonet , måste du be ägaren eller återförsäljare för VIN .
2

Skriv VIN ner på en bit papper .
Sida 3

Gå till en VIN dekoder hemsida , såsom AutoCheck.com , DecodeThis.com eller DMV.org . Du kan använda någon av dessa webbplatser för att avkoda ditt VIN och avslöja innebörden av varje tecken att hitta fordon specs . Ange VIN i sökrutan på någon av dessa platser , tryck sedan på " Enter ".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113796.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.