1996 Ford Explorer Åtdragningsmomentspecifikationer

I 1996 års Ford Explorer är en sport utility vehicle finns i flera två-och fyradörrars versioner. De två-och fyradörrars versioner av XL-modellen finns i två-och fyrhjulsdrift. Sporten modeller finns exklusivt tvådörrars, medan XLT och Eddie Bauer modeller är bara fyra dörrar. Vridmoment varierar per modell, eftersom motorerna ibland skiljer sig åt. Torque

Vridmoment är en statistik som kombinerar hur snabbt ett fordon kan accelerera och hur mycket vikt den kan hantera. Den fyrdörrars XLT all-wheel-drive Explorer producerar 280 foot-pounds av vridmoment vid 3000 rpm. Alla andra versioner genererar 220 foot-pounds av vridmoment vid 3.000 rpm.
Ström

1996 Explorer förlitar sig på sin motorstyrka för att skapa vridmoment. Den fyrdörrars XLT all-wheel-drive-modellen innehåller en 4,9 L V-8 motor med 210 hästkrafter. Tho andra modeller har alla en 4,0 L V-6 motor med 160 hästkrafter. Den fyrdörrars XLT all-wheel-drive, fyrdörrars Eddie Bauer två-wheel-drive, och fyrdörrars Eddie Bauer fyra-wheel-drive har alla fyra-växlad automatisk överväxel växellådor. Alla andra versioner levereras som standard med en femväxlad manuell överväxel växellåda, med möjlighet att få de fyra-växlad automatlåda istället. Den kompressionsförhållandet är 9.0 till 1. Den 4,9 L motor har en borrning och slaglängd på 4,00 och 3,00. De andra versionerna har en borrning och slaglängd på 3,95 och 3,32.
Fuel

sälja The automatiska all-wheel-drive versioner får 14 mpg i staden och 18 mpg på landsväg. De automatiska fyra-hjulsdrivna versionerna får 15 mpg i staden och 20 mpg på landsväg, medan den manuella fyra-hjulsdrivna versionerna får 16 mpg i staden och 20 mpg på landsväg. De automatiska tvåhjulsdrift versioner får 16 mpg i staden och 21 mpg på landsväg. De manuella två-hjulsdrivna versionerna får 18 mpg i staden och 23 mpg på landsväg. De två-dörrars versioner har 17,5-liters bränsletankar, medan de fyra-dörrars versionerna har 21-gallon tankar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113795.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.