Hur byta namn en Junk Car

Retitling en skräp bil beror på reglerna i ditt tillstånd Department of Motor Vehicles (DMV). Vissa stater tillåter dig att byta namn en skräp bil efter att certifiera bilen för drift på motorvägarna. Andra stater kommer inte att tillåta en bil med ett skräp titel tillbaka på vägen. Stater som tillåter dig att byta namn en skräp bil genomför ofta ett mycket liknande process för att byta namn på bilen, även om detaljerna kan variera. Saker du behöver
Ansökan om registrering
Junk kvitto från DMV eller köpebrev från dismantler
certifieringsbevis
Visa fler instruktioner
1

Schema en tid för att få bilen kontrollerad för att intyga att det är lämpligt för användning i terräng. I Kalifornien, till exempel, betyder det att du måste schemalägga för California Highway Patrol att inspektera bilen och underteckna ett intyg form vid avslutad inspektion.
2

Schema inspektioner för alla mekaniska, elektriska eller föroreningar villkor som krävs av ditt tillstånd DMV. Dessa certifieringar kan variera kraftigt mellan statliga DMVs och typer av fordon. Om du är osäker på vilka certifieringar gäller för din bil, kontakta din statliga DMV för detaljerna. De flesta stater kommer åtminstone att kräva certifiering av dina bromsar och belysning.
3

Fyll din statliga DMV: s ansökan om registrering och se till att alla ägare av skräp fordonet underteckna blanketten.

4

bringa ansökan till närmaste statliga DMV kontor och presentera anmälningsblanketten tillsammans med antingen ditt skräp kvitto eller köpebrev och alla andra nödvändiga certifieringar. DMV kommer att fråga dig en tillfällig registrering och din titel kommer att anlända med posten i cirka tre veckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113780.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.