Hur man får en bil från Charity

Om du har förlorat ditt jobb och inte kan hålla bilen på grund av ekonomin, en bil som en välgörenhetsorganisation skänker till dig kan hjälpa enormt. Enligt Donera Old Car hemsida, om du är ett offer för naturkatastrofer, har medicinska problem som begränsar din förmåga att hitta arbete, eller en misshandel överlevande försöker skapa ett nytt liv, kan du vara berättigad till en bil från välgörenhet. Tillämpningsföreskrifter skiljer mellan organisationer, dock. Saker du behöver
Pen
Paper Alicante Telefon Boka hotell Computer
Visa fler instruktioner
1

Forskning välgörenhetsorganisationer i ditt område. Bläddra i din lokala telefonkatalogen för leads.
2

Undersök flera bil webbplatser donation välgörenhet. Läs deras meritlista att delta i deras program. Ta anteckningar om sina kvalifikationer. Granska listan för att se om du är en möjlig match för dem. Addera 3

Sammanställ en skriftlig förteckning över kontakter. Placera den på en plats där du lätt kan hitta den.
4

granska ansökan regler för varje organisation. Ansök om hjälp, att följa deras riktlinjer med exakthet. Om de ber dig att inte ringa, eftersom Car Donation Online webbplats gör, respektera deras önskemål.
5 p Om du får ett samtal från någon av de organisationer, boka tid. Kom i tid, med alla nödvändiga papper för att säkerhetskopiera dina skäl för ansökan. Ta ditt körkort.
6

Fråga organisation för en lista över bilar som de erbjuder. Undersöka kvaliteten på bilarna på listan, söka på Internet för Kelley Blue Book rapporter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113718.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.