3-punktslyft Specifikationer

Även om många människor kanske inte känner med en trepunkts skumt, om du kör eller har kört en traktor, du troligen kommer att bli. Ursprungligen utvecklades av Harry Ferguson under 1920-talet, ger trepunktslyft en metod för att fästa utrustning på baksidan slutet av stora traktorer. Det finns flera delar och bitar - liksom olika typer - som utgör gemensamma trepunktsfäste system. Kopplingspunkter

Oavsett vilken typ av dragkrok typ, använder de alla samma grundläggande anslutningspunkter. Det finns alltid två kopplingspunkterna på den nedre delen av drag och en anslutningspunkt på den övre delen av lås, som fungerar som en "styv" anslutningspunkt. Addera Hydraulik

Trepunkts missöden etablera sig på principen om hydraulik. Cylindrarna är baserade och etablera sig på de nedre armarna, som möjliggör höjning och sänkning av det bifogade utrustning. Djupet eller utkast som bifogad utrustningen sitter på kan också styras av en extra hydraulisk arm, som sitter under den övre armen läget.


Fördelaktiga funktioner Utanför de grundläggande fördelarna att varje hydraulisk hiss ger den tre-punktslyften, är det också möjligt att rikta dra av det bifogade utrustningen till en nedåtriktad kraft, vilket maximerar dragkraft. Ju tyngre föremålet, desto mer dragkraft skumt ger traktorn.
Kategorier
p Det finns fem typer av missöden numrerade noll till fyra. Alla har olika övre och undre längder länk. Högre kategori siffror är byggda för flera lägre skumt utrymme samt traktorer med mer hästkrafter. Kategori noll missöden är utformade för både fem åttondelar av en tum längd övre och nedre länkar, ger 20 inches av lägre hitch utrymme och är gjorda för traktorer med under 20 hästkrafter.

Kategori ett genom fyra är utformade med lägre länkar som sträcker sig från tre fjärdedelar av en tum förrän ett och tre fjärdedelar av en tum. Lyftarmsände längd varierar från sju åttondelar av en tum förrän två inches. Den nedre Hitch avstånd går 26-46 inches och hästkrafter intervallen skiljer, börjar med 20 hästkrafter som leder upp till 400 hästkrafter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113709.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.