Ford Automobiles av 1920

1920-talet var en milstolpe årtionde för Ford, se bolagets modell T och andra bilar blivit oerhört populär i hela Amerika på grund av massproduktion på löpande band. Den sista modellen T gjordes år 1927, och dess efterföljare var Model A. Den första fabriksmonterad Ford pickup gjordes i 20-talet också. Touring Car

En av Fords populära modeller i 20-talet var Touring Car, som var större än Roadster, montering 04:56 passagerare. Det kan vara en cabriolet. Med taket uppe, Touring Car används fönster gardiner.
Sedan

sedan var en populär stil under 20-talet. Noterbara särdrag hos sedan var en oval bakruta, fälgar tråd i motsats till trä fälgar, och ett par olika stilar kropp. Till skillnad från Tudor Sedan hade Center Door Sedan dess sidodörrar i mitten av bilens kaross, och Ford sedan hade också en vindruta solskydd och en vindruta som kunde öppna något.

Lastbil

Ford utvecklat en mängd lastbilar, från vapenbärare för personligt bruk pickup lastbilar med platta sängar. Lastbilar hade tunga, tjockare hjul. En sportig modell var 1926 Roadster Pickup, som hade en sufflett för utflykten körning, samt en säng för veckodagen arbetsbelastning. Model A Pickup introducerades i slutet av 1920-talet. Den coupe var en av de sista versionerna Model T Addera Coupe

. Utsläppt i 1926, skulle det passa sex passagerare och kom med ett reservdäck fäst på baksidan. Model A Coupe släpptes 1928, stoltserar med bromsar på alla fyra hjul och en 40 hästkrafter. Det var populärt med business class.
Runabout

En av Fords mindre bilar av eran var Runabout, som bara hade en dörr, på passagerarsidan. Det var en all-purpose vehicle som används för både last leverans och nöje körning. Olika stilar av Runabout släpptes i 20-talet, däribland en pickup version och cabriolet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113693.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.