Hur man hittar en fordonets vikt

Att känna din fordonets vikt är viktigt . I vissa fall kan DMV behöver fordonets vikt att korrekt klassificera och registrera ditt fordon . I andra fall kan du behöva veta vikten på din bil för att avgöra hur mycket vikt du kan lägga till fordonet för att inte överstiga fordonets Gross Rating Vehicle Weight ( GVWR ) . Den GVWR Betyget är den totala mängden vikt ett fordon kan bära inklusive vikten av fordonet , passagerare och last . Du kan få reda på vikten på din bil genom att titta på ett par ställen , som platsen varierar . Saker du behöver
Owners Manual
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera " Tire and Loading Information " platta placerad inuti ramen på förarsidans dörr . Många tillverkare kommer att stämpla vikten på fordonet på den här plattan .
2

Lyft huven och leta reda på plåten fästs på din motor . Vissa tillverkare kommer att stämpla vikten på ditt fordon på motorplattan .
3

Se bilens instruktionsbok om du inte kan hitta vikten på vardera plattan . Instruktionsboken ska ange vikten på din bil tillsammans med GVWR . Om du har lagt till utrustning såsom en lastbil husbil till din bil måste du lägga till denna vikt till det nummer du hittar i din handbok eller på plattan fast på fordonet .
< br > .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113657.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.