De bästa Keyless Fjärrkontroller

Keyless fjärrkontroller är en av de mest värdefulla nyheterna i de senaste årtiondena av fordonsindustrin innovation. Precis som bilar, vissa är bättre än andra, mer dyr men kunna göra saker bara inbillade när första Keyless remote kom ut på marknaden. Från GPS för fjärrstart, dessa top-of-the-line nyckelbrickor är imponerande minst sagt och vissa är så avancerad, kan de spara ditt liv. Av biltillverkarna

Jaguars senaste modellerna erbjuder Smart Key System som gör det möjligt för föraren att starta bilen genom att trycka på "Start /Stop" knappen, vilket eliminerar valfri tangent trevande. Land Rovers senaste Range Rover Sport modellen erbjuder en fob som kan tolerera en 30-droppfot på betong. Det kan också vara nedsänkt upp till 75 meter vatten. BMW: s senaste nyckelbrickor är inte en nyckel alls - istället förare helt enkelt glida fob i ett fack på instrumentbrädan. Lexus senaste modellen innehåller inte några fancy funktioner utom för dess storlek: det är så tunt som två kreditkort. Volvo S80 har en nyckelbricka som faktiskt kan läsa en interiör hjärtslag sensor som är monterad i bilen. Det innebär att om någon gömmer sig i bilen, kommer nyckelbrickan varna dig för hans närvaro. Cadillac s senaste nyckelbrickor komma med fjärrstart, ett måste i kallare klimat.
Crimestoppers Keyless Remote

Crimestopper är på toppen av marknaden när det gäller Keyless remote inträde. Dess system inkluderar keyless en fjärrkontroll med ett larmsystem, fjärrstart, och GPS i ett. Den ger också användaren utvalda rapporter om bilens prestanda inklusive gas körsträcka och utsläpp. En främsta sevärdheten i detta system för föräldern är dess omkrets monitor. Det kommer att varna bilägaren när bilen lämnar ett begränsat förinställt område.
Advent Car Remotes

särklass mest avancerade keyless remote post system, den Advent Two-Way LCD Remote Entry System. Det är en top-of-the-line fjärrkontroll inträde med ett urval av 1.500 fot. Den nyckelbricka har en LCD-panel som informerar dig om din bilens skick. Den nyckelbricka visas om din trunk eller huven är öppen. Det visar datum och tid, och kommer med en betjänt switch du kan använda i bilen om du har tappat bort din fjärrkontroll och använder en temperaturmätare som kommer slå på bilens bakre avfrostning när temperaturen i bilen är under 55 grader.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113656.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.