1952 Buick Specifikationer

I 1952 erbjöd Buick Buick Super, Buick Special och Buick Roadmaster. Alla tre modellerna hade gott om passagerarutrymmet och vackra inredningsdetaljer, med tyger och sweepspear gjutning. De erbjuds en mängd olika organ stilar, fyra effektklasser och en rad priser och alternativ - förmodligen för att tillgodose alla behov på marknaden kan innebära. Super

Buick Super, även känd som serien 50, lekte Buick eldklot motor samt med dess ventil-i-huvudet, rak-8-modellen. Liksom Special, hade Super torr-plåt, krona fjäderkopplingen, med Synchro-mesh transmission och Handi-shift överförings kontroll. Återigen var Dyna-flöde enhet tillgänglig för en avgift. Super hade vridmoment-fria bakre fjädrar och oberoende framhjulsupphängningssystemet. Dess däcken var 15-tums och fyra-skikt, monterad på bred fälg, avmonterbara stålskiva hjul. Den var försedd med Buick permi-fast styrning med en 24 till 1 ratio och en balk X-typ ram. Super axelavstånd var 121,5 inches, med bilens längd mäter 210,2 inches.
Special

Buick Special, även känd som serien 40, hade den kraftfulla ventilen -in-head, åtta-cylindrig, hög komprimering motor kallas Buick eldklot. Den särskilda fanns med krona-fjäder, singel torr-plate koppling, handi-shift växellåda styrning och synkro-mesh transmission. För en extra avgift, var Dyna-flöde Drive finns på Special, vilket innebar ingen kopplingspedal att fungera. Denna modell hade oberoende framhjulsupphängningssystemet och vridmoment-fria bakre fjädrar. Hjulen på Special var lastväxlare, bred-IMMED stålskiva hjul, med 15-tums, fyrskiktade däck. The Specials hjulbas var 12,5 inches och bilens längd var 204,8 inches. Särskilda var utrustad med Buick permi-fast styrning, med ett förhållande på 24 till 1, och Girder X-typ ram.
The Roadmaster

Buick Roadmaster, även känd som serien 70, som det är följeslagare modeller, kom utrustade med Buick eldklot ventil-i-huvudet rakt-åtta motor. Men denna modell deplacement var 320,2, vilket gör det ungefär 60 cubic inches större då motorn i Super och Special. Dyna-flöde enhet kom standard, med det omvända planetväxel transmission och ingen kopplingspedal. Suspensionen var oberoende framhjulsupphängningssystemet med rida stabilisator och vridmoment-fria bakre fjädring. Den Roadmaster hade Girder X-typ inramning, Buick permi-fast styrning med en 29 till 1 ratio. Den hade en hjulbas på 126,25 inches och en bil längd av 211 inches. Bilen manuvered på fyra, 15-tums, fyrskiktade däck monterade på bred fälg, avmonterbara stål Hjul.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113625.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.