Daewoo specifikation

Daewoo var födde år 1967 i Sydkorea. I sina glansdagar, fick de kompakta bilar som produceras av Daewoo respekt och blev en av de bästa industrierna i Sydkorea. Dock stötte företaget några ekonomiska svårigheter och gick i konkurs 1999. General Motors klev in och bildade GM Daewoo och nu producerar de kompakta bilar med en ny lyxig modell gör sin debut i 2011. 2002 Lanos

Lanos har rönt viss framgång, särskilt på grund av köpeskillingen och det faktum att det blir 34 miles till gallon gas. Den multi-point insprutning bränslesystemet och en 12,7-liters tank hjälp bära 2527-kilos bil 430 miles på en enda tank. De inre måtten för höjd är 38,9 inches i fronten och ca 2 inches mindre i ryggen. Recensioner på bilen blandas mellan stora gas körsträcka och metallen är så tunn att en kundvagn kan sätta en stor buckla i den. Det finns tre modeller för Lanos -. Kombi, Sedan och Sport Hatchback
2002 Nubira Wagon

Denna lilla kombi är utrustad med en rak fyrcylindrig motor som ger 31 miles till gallon med en 13,7-liters tank. Förare rapporterar att Kombi är bekväm att ta långa resor i och har bra acceleration. CD-spelaren hålls hoppa till en annan ägare. I komfort, gjorde förarna bilen med 10 av 10 möjliga poäng och en totalpoäng på 8,7 av 10. Den Nubira Sedan har samma specifikationer som för godsvagnar och rapporterades vara så bekväm som Wagon.
2002 Leganza

Bränsleförbrukning i denna Daewoo kommer ned till 28 miles till gallon med sin fyrcylindriga motor som har mer hästkrafter än Nubira och Lanos vid 131. Däremot har den en 15,9-liters bensintank för att kompensera. Den sedanmodell av Leganza skiljer sig inte mycket från CDX. Varken modellen kom med en dragkrok, så drar var uteslutet utan att spendera pengar för att ha en installerad, vilket kan innebära parentes svetsning stöd till ramen för att lägga en trailer boll.
2011 Daewoo Alpheon

GM Daewoo tillför något lite mer spännande att blanda med sin version av en lyxbil. Denna modell bär sju personer bekvämt trots att det fortfarande anses vara en kompakt bil. GM bygger på Alpheon arkitekturen på samma som används med Buick LaCrosse, som var bland de bästa tre favoriter i 2010 North American Car of the Year Awards. Axelavståndet är 111.7 inches, vilket är samma som Cadillac XTS, med en längd av 196,6 inches. Ett steg upp från de fyrcylindriga motorer i det förflutna, är den Alpheon utrustad med en 3,0-liters V6 med en sex-växlad växellåda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113624.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.