Skillnader mellan Honda LX & EX CR-V

Honda CR-V, en mindre SUV konstruerad för att hantera något som en sedan, infördes i slutet av 1990. Det finns i LX och EX utföranden, med EX modellen uppgraderade erbjuder funktioner. LX och EX specifikationer har förändrats under åren sedan CR-V: s inledning. Den high-end EX-L blev tillgängliga i senare årsmodeller, och det ger ännu fler funktioner än EX. Third Generation

tredje generationen till Honda CR-V inleddes 2007 och omfattar 2011 års modell. LX har luftkonditionering, farthållare, CD-spelare och många tillbehör makt. Utöver dessa funktioner har EX ett säkerhetssystem med fjärrkontroll inträde, aluminiumfälgar och bak privacy glass. Den har en lutande makt moonroof, last hylla, kompass, yttre temperatur indikator och en uppgraderad stereo. EX har ca 2 inches mindre utrymme i framsätet än LX i 2011 modellen. Även i 2011-modellen, har LX två-växlad intermittent vindrutetorkare, medan EX har variabla intermittenta vindrutetorkarna. EX har även rattmonterade farthållare och ljud kontroller, och LX har rattmonterade farthållare bara.
Second Generation

CR-V andra generationens serien slog vägen från 2002 till 2006. Under dessa år, ingick LX luftkonditionering, CD-spelare, tillbehör makt och ett förarsäte som hade justerbar höjd. EX ingår, utöver LX funktioner, sidokrockkuddar, som blev standard på LX 2005. Även i andra generationens år ingick EX bakre ventilationstrummor, en taklucka, in-dash CD-växlare och aluminiumfälgar.
Engineering

Starta År 2005 ingick LX låsningsfria bromsar, medan EX ingår låsningsfria bromsar hela tiden. Framhjulsdrift var standard i LX trim i andra generationen, och fyrhjulsdrift var frivillig. Däremot var fyrhjulsdrift standard i EX fram till 2006, då framhjulsdrift blev tillgängligt som tillval. Även en femväxlad manuell växellåda var standard för LX och EX före 2005, med början det året manuell växellåda var bara tillgängliga i EX.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113614.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.