Lista över företag som säljer Elbilar i USA

Elbil företag börjar poppa upp i ett försök att dra nytta av vad som är ganska sannolikt att bli nästa boom i bilar. Med oro över importerade oljepriser, miljöskador som orsakas av utsläpp från förbränning av fossila bränslen och den ständigt ökande önskan att "go green" i samhället, är den elektriska bilen redo att bli den nästa stora sak alla vill ha och behöver. Flera auto företag i USA som tillverkar och säljer elbilar hoppas idag att bli välkända namn som Ford och General Motors blev under 20-talet. American Electric Fordon Till Salu

American Electric Vehicles är ett företag som bildades 1997 av två män som trodde elbilar skulle ha en betydande plats på marknaden under de kommande åren, och att de kunde producera elbilar med en avancerad litium -ion ​​batteri för ett överkomligt pris.

Colorado-baserade företaget arbetar med företag fordonskoncerner att producera alla typer av bilar och andra elfordon. Dessa fordon omfattar allt från tävlingsbilar till militär spaning fordon till bussar för kollektivtrafik. Många av de produkter som utvecklats av AEV säljs till Kina. Tango är den snabbaste pendlare bilen i världen Addera Tango

, enligt produktens hemsida. Teorin att en elbil inte har någon komma upp och gå är bevisat falskt med denna Washington-baserade företag som säljer en mini bil med otrolig kraft och fart.

Tango har fyra hjul som en vanlig bil, men är så smal som vissa motorcyklar. De litium-jon-eller blybatteri alternativ kan denna maskin för att generera mer än 1.000 foot-pounds av vridmoment och kan nå 60 mph på fyra sekunder. Det toppar också ut på mer än 130 km /h och kan fortfarande gå över 200 miles på en laddning. Fördelarna med att köra en Tango inkluderar mindre trafikstockningar, true nollutsläpp körning och säkerhetsfunktioner som gör den så säker som den genomsnittliga medelstora sedan trots sin ringa storlek.
Global Electric Motorcars

Global Electric Motorcars tillverkade sin första elbil under 1998 och fortsätter att producera enkla och sofistikerade produkter. GEM är ett dotterbolag till välbekant auto jätte Chrysler Company. Företaget är specialiserat på elbilar som har låg toppfart och allmänt hålla två passagerare. Dessa fordon, som kallas Neighborhood Electric Vehicles eller Nevs, är inte avsedd att ersätta den vanliga familjens bil, men är avsedda för korta avstånd ärende löpning och roligt.

GEM producerar sex modeller av elektriska NEVs som vanligen säljs till människor som bor i städer, planerade samhällen eller högskolor, och för arbete på flygplatser, säkerhetsföretag eller industriella komplex.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113611.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.