Hur Kopiera en Ignition Key för Chevy HHR

Chevrolet HHR är en crossover som erbjuder funktioner från både en vagn och en SUV. När du köper din HHR från en återförsäljare, kan du normalt levereras med två nycklar till bilen. Om du någonsin skulle förlora en eller behöver extra tangenter, kan du köpa nycklar och /eller har dem kopierat. En tillgänglig uppgradering erbjuder HHR tändningsnyckel med en inre krets som används för stöld säkerhet och som skulle behöva programmeras för just din bil. Standarden HHR nyckel erbjuder inte den säkerhet chip, vilket gör att duplicera standard HHR tangenten ganska enkelt. Saker du behöver
Original tändningsnyckeln eller nyckelämnet
Visa fler instruktioner
1

Ta din tändningsnyckeln till en Chevrolet återförsäljare. Du kan köpa en ny nyckel direkt från generalagenten och de kan klippa det för dig. Nyckeln tillhandahålls av återförsäljare kommer att ha Chevrolet logo på den, precis som din ursprungliga nyckel. Om din nyckel har en inre krets, då återförsäljaravtalet kan leverera en flisas nyckel och programmera den till din HHR.
2

Ta din tändningsnyckeln till en låssmed eller ett hem leverans butik. Både låssmeder och hem butiker leverans kommer att kunna göra en kopia av din nyckel, men det viktigaste kommer inte att ha Chevrolet logga på. Om din nyckel har ett internt chip, bär hem butiker inte flisas nycklar.
3

Köp en blank Chevrolet HHR flisas tangent på Internet från en webbplats som Amazon. När du har köpt nyckeln, kan du ta med den till en lokal låssmed eller bilmekaniker med en kopia av den ursprungliga tändningsnyckeln, och de kommer att kunna göra en kopia för dig. De flesta låssmeder och bilmekaniker kommer att kunna programmera chip för dig.
4

ringa en låssmed för att komma göra en kopia av din nyckel. Låssmeder kan ta ut om de måste komma till dig, men om du har förlorat ditt ursprungliga nyckeln, kan det vara nödvändigt. En låssmed kan klippa en nyckel till din tändning på plats, men det kan bli dyrt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113607.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.