Typer av bilar i Jamaica

Jamaica är en av endast en handfull länder på västra halvklotet som har vänsterhänt trafik. Detta innebär att även om en del av de bilmärken som ses på vägarna i Jamaica, såsom Nissan, Toyota och Mitsubishi, kan vara bekant, sålde modellerna finns sällan ses i de flesta andra länder. Toyota Hiace

Eftersom Jamaica anses vara en förhållandevis utarmade nationen, kan många människor inte råd sina egna personliga bilar, så det finns flera pendlare-stil skåpbilar på vägen, bland annat Toyota HiAce. Den slankhet av HiAce tillåter den att passera andra fordon på de smala jamaicanska vägar, medan dess höga taket ger extra utrymme för passagerarna i vagnen. I de nyaste modellerna, enligt Toyota, har motorn "flyttats fram," och karossen är "mer fyrkantig," vilket i sin tur har skapat mer utrymme för last och /eller passagerare.

Nissan Tiida

Nissan är ett av de bilmärken som finns genomgående i återförsäljare över hela Jamaica. En vanlig modell är den Tiida, som finns i både en sedan och en kombi formulär. Den Tiida är en ekonomi-sized fordon som i sin senaste version, enligt Nissan, förbättrar "intag /avgas effektivitet, termisk verkningsgrad" och "förbrukning." Bilen har vridmoment att hantera landsvägskörning, men ytterst utformad för de farliga gatorna i de större städerna såsom en Kingston och Spanish Town.
Mitsubishi Lancer

Även sportbilar är inte så vanliga i Jamaica, gör Mitsubishi sälja Lancer i flera butiker på ön. Det är klart att Lancer är en sportig åktur helt enkelt från sin eleganta kropp, vilket innefattar en bakre spoiler och aluminiumfälgar. När det gäller prestanda går, har bilen en bred hjulbas, vilket gör det möjligt att göra snabba och skarpa svängar, och samma fyrhjuliga oberoende fjädring finns i rally racing, en populär sport i Jamaica.

Suzuki Swift

Enligt Suzuki jamaicanska tidslinjen, blev bolagets Swift fordon en av landets mest populära bilar i början av 1980 och har varit en stor säljande modell sedan. Swift, som finns i tre olika motorstorlekar, har en kompakt ram, inte olik den Mini, vilket gör att bilen att manövrera genom trånga utrymmen och små stadsgator. Som av 2009, började Suzukis Swift modell som ska användas för många jamaicanska bilar polispatrull.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113584.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.