Polaris Xplorer 300 Specifikationer

Polaris Industries, en USA-baserad firma som tillverkar fyrhjulingar, snöskotrar och golfbilar, producerade Polaris Xplorer 300. Som en ATV, även känd som en quad, på fyra hjul Xplorer 300 på många sätt liknar en motorcykel: Operatören grenslar förarsätet, och styret tjäna som styranordningen. Motor och växellåda

Polaris Xplorer 300 har en 283cc, tvåtaktsmotor, vilket skiljer sig från den vanligare fyrtaktsmotor i vägen kolven rör sig inuti cylindern. Högpresterande och liten kapacitet motorcyklar, skotrar, mopeder, karting och motoriserad trädgård vitvaror, såsom motorsågar och gräsklippare, innehåller denna typ av motor. Den Xplorer 300, med dess luftkyld motor, arbetar antingen två-eller fyra-wheel-drive-läge, som styrs av en knapp på styret. Den har en 850-pound dragkapacitet, och har en automatisk Polaris Variable Transmission.
Fjädring, bromsar, fälgar

Polaris Xplorer 300 innehåller en MacPherson fjädring, uppfanns på 1940-talet av Earl S. MacPherson av Ford. Först användes på 1950 engelska Ford, förklarar AutoZine, är det fortfarande populärt på grund av sin kompakta storlek och låga kostnader. Xplorer 300 erbjuder enkel-spak hydrauliska skivbromsar - som stoppar rotationen av hjulet i rörelse genom att hydrauliskt tryck på kolvarna i motorns cylindrar - med mekaniska hjälpmedel fot bromsar. Den har också 23 med 7 av 10 (4 psi) framdäck och 24 med 11 av 10 (3 psi) bakdäcken.
Fysiska egenskaper

Den Polaris Xplorer 300 mäter 81 inches lång, 46 inches bred och 45,5 inches hög. Den har en svängradie på 57 inches medan hjulbasen, som mäter avståndet mellan centra för de bakre och främre hjulen är 49,75 inches lång. Fordonet väger 567 pounds, och kan ta upp till 90 pounds av vikt på den främre delen och 180 pounds på sin bakre. Den är utrustad med en hastighetsmätare och vägmätare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113519.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.