Chrysler Bil Styles

Grundat av Walter P. Chrysler 1925, är Chrysler Corporation ett stort namn i bilindustrin. Chrysler, som även äger knyck varumärke, anses allmänt vara en av de tre stora, en titel som ser till trio av inhemska biltillverkare (de andra är GM och Ford). Bilen Företaget gjorde en comeback under de senaste två decennierna efter att ha upplevt ekonomiska svårigheter under 1970 och 1980. Efter en kort partnerskap med den tyska biltillverkaren Daimler från 1998 till 2007 hade Chrysler återigen ekonomiska svårigheter och gick i konkurs. Lyckligtvis har sin nuvarande samgående med Fiat potential att vända bolaget ännu en gång. Det finns fem fordon stilar inom Chryslers lineup för 2010, bestående av fyra bilar och en minibuss. Chrysler 300

Chryslers version av en lyxig sedanmodell, är Chrysler 300 ett populärt val bland konsumenterna i sedanmodell kategorin. Detta fem passagerare sedan har utmärkande design, en rymlig interiör och kraftfull motorprestanda. Chrysler 300 har möjlighet att framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift och finns i fyra modeller för 2010:. Touring, Touring Plus, Touring Signature Series och 300S V6 RWD Addera PT Cruiser

Först släpptes 2001, var PT Cruiser är en av de få retro-inspirerade fordon att genast bli framgångsrik. Skapad i stil med panel-skåpbilar från 1930-talet, kombinerar detta fyrdörrars vagn en återgång look med en rymlig interiör. Den bakre luckan öppnas upp för att avslöja en mångsidig lagringsutrymme med gott om lastutrymme och en flerställningsapparater hatthyllan. Den 2010 PT Cruiser kommer i en klassisk version och en två-tonad Couture edition.
Sebring

Chrysler Sebring är en medelstora fordon som erbjuds som både en sedan och en cabriolet. Den sedan är prisvärd, med anständig design, hantering och bagageutrymmet. Det konvertibla version är mer anmärkningsvärt, att vara en av de få prisvärda drop-toppar som har en fullständig back-seat område. Ett plåttak är tillgänglig på konvertibla samt integrerade strålkastare längs sidorna och skulpterade bakre bakljus. Både 2010 Sebring modellerna kommer i Touring och Limited trim, och cabriolet har en extra LX trim tillgängliga.
Town and Country

En minibuss med extra lyx, det Chrysler Town and Country erbjuder exklusiva funktioner med sju passagerare och gott om plats. Infördes 1990, har Town and Country skapat genombrott såsom förarsidan skjutdörrar och Stow 'n' go, en sittplats system som gör baksätet att vika platt och skapa lastutrymme. De 2010 Town and Country modeller består av LX, Touring, Touring Plus och Walter P. Chrysler Signature Series.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113510.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.