VINSCHLINA Säkerhet

Winch kablar är praktiska verktyg när de används korrekt. Om de rätta säkerhetsåtgärderna inte är vana vid vinschning, kan allvarliga skador eller dödsfall inträffa. Undersök sladden


Innan du ansluter en vinsch kabel, ska kabeln inspekteras för knutor och frays. Om en kabel är sliten eller har veck det kan bryta under stress, pop tillbaka och allvarligt skada någon.
Använd Korrekt personlig skyddsutrustning
Goggles

och kraftiga läderhandskar arbete ska alltid användas vid vinschning. Beroende på vad man hissar, kan skräp och partiklar flyga in i dina ögon. Arbetshandskar kommer att skydda dina händer från frays i kabeln som händer under vinschning.
Skydda dig från kabelbrott

Använd en stor handduk eller tung rock över den övre delen av kabeln under vinschningen processen. Om kabelbrott, kommer pälsen eller handduk gör kabeln pop nedåt. Annars kabeln kan dyka upp i luften. Använd ett "D" skruvschackel att ansluta till bandet till vinschen. En remskiva block som är dubbelt så stor kapacitet av vinschen är också en bra idé. Den kättinglyftblock kommer att lägga mer kraft till vinschen och hjälper till att hålla kabeln från att bryta om vinschning objektet är extremt tung.
Spola tillbaka Winch kabeln korrekt

Efter att ha använt vinsch, bifoga det till ett robust objekt såsom en hjälpmedelpol och sträcka kabeln nästan till slutet. Flat marken är normalt föreslås för denna process. Rulla upp vinschkabel se till att det inte snor sig och det finns inga luckor. Detta kommer att skydda kabeln mellan användningarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113495.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.