Exteriör Automotive LED Indikatorer

LED (lysdioder) ger ljus utnyttjar en halvledare som omvandlar el till ljus. De har vissa fördelar för användning i yttre billampor indikatorer, t.ex. lägre strömförbrukning, flexibilitet i design ansökan, lång livslängd och attraktionskraft (lysdioder kan stå ut och förse fordonet med extra stil). Automotive designers fortsätter att hitta nya sätt att integrera lysdioder i yttre belysning av deras produkter "indikatorer. Vrid signalindikeringarna

Enligt Cadillac, 2010 Escalade ESV, en full-size lyx SUV, är utrustad med LED-indikatorer blinkers. Cadillac, en ledare i användningen av LED-teknik genom att tillhandahålla LED-strålkastare på Escalade, integrerade LED blinkers in i sideview speglarna. Denna placering visar LED-lampor "visuella överklagande till konsumenten och kapacitet design. Ford för dess 2010 europeiska versionen av Ranger Wildtrak, matchas Cadillac genom LED-indikatorer blinkers på sina stora backspeglar. Dessa högintensiva lampor kompletterar moderna funktioner i fordonet som Ford är att främja.
Parkeringslyktor

2011 Fiesta, Fords småbil inträde med ett grundpris på bara över $ 13.000 för sin billigaste modell, erbjuder det senaste inom fordonsteknik, inklusive LED parkeringsljus (också hänvisade till Ford som positionsljus) som en del av sin idrott Utseende Package. Dessa två lampor (en på vardera sidan av fordonet), placerad framför framdäcken och under strålkastarna, föreskriva att LED-belysning på en praktisk nivå samt utseende som ett utseende paket skulle innebära.


Puddle Lampor

Puddle lampor, dessa belysningsanordningar under sideview speglar som belyser marken, ger ännu en möjlighet för biltillverkare att integrera LED-teknik i sina fordon med Toyota i dess Avalon modellen, till exempel. Toyotas tillhandahåller en funktion som gör att ljuset att lysa när en passagerare närmar sig. Den höga intensiteten lång livslängd på LED gör det logiska valet för pöl lampor, som med andra utomhusbelysning indikatorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113459.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.