Hur Hyr en bil i Louisiana

Hyra en bil kan göra ditt liv enklare oavsett om du reser i affärer eller nöje. Hyra en bil i Louisiana är en enkel process så länge du har ett giltigt körkort, kreditkort, försäkringsbevis och är minst 21 år gammal. Hyrbil företag i Louisiana erbjuder ett utbud av bilar och lastbilar i olika prisklasser och stilar. Vare sig du letar efter en snabb cabriolet eller en större lastbil, kan du hitta det du behöver till hyrbil företag i Louisiana. Saker du behöver
Körkort
Credit Proof kort
av försäkring
Visa fler instruktioner
1

Forskning hyrbil företag och priser i Louisiana genom att söka på Internet eller placera telefonsamtal till företag. Forskning minst tre företag att tillhandahålla en bra jämförelse. Rikstäckande företag som är belägna i Louisiana inkluderar Enterprise, Hertz, Avis, Thrifty och budget.
2

Ring ditt försäkringsbolag för att ta reda på om din ansvarsförsäkring täcker dig när du kör en hyrbil. Förare med försäkringar från vissa stater, inklusive Louisiana, är enligt lag skyldiga att ha mer försäkringsskydd än andra, vilket innebär att du förmodligen inte kommer att behöva få extra försäkring från hyra bil företaget. Kontrollera med ditt försäkringsbolag för att vara säker på att detta är fallet innan de minskar hyrbil företagets försäkring i Louisiana.
3

Fråga hyrbil företag om ålderskrav för att hyra en bil i Louisiana . Vissa företag kräver att de hyra bilar vara minst 25 år gammal, medan andra tillåter yngre förare. Om du är över 25, kommer detta inte gäller dig.
4

Fråga om dagskurser och gas. Är gas ingår i den dagliga takt? Är du skyldig att fylla upp tanken innan bilen återlämnas? Dessa frågor kommer att hjälpa dig att förstå dolda kostnader som kan dyka upp senare på din faktura.
5

Fråga om uppgraderingar, kommer så ibland hyrbil företag erbjuder gratis uppgraderingar till kunderna.
6

Välj den bil som du vill hyra baserat på dina behov och din budget. Louisiana kan vara varmt och fuktigt på sommaren så se till att bilen har luftkonditionering.
7

Ge ditt kreditkortsnummer för en insättning. Plocka upp hyrbil på den valda platsen i Louisiana, eller få plockas upp och förs till hyrbil företaget om att tjänsten erbjuds.
8

tillbaka hyrbilen till den överenskomna platsen, oftast samma plats där du plockade upp bilen, och betala för hyrbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113458.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.