Chevrolet Astro specifikation

Chevrolet Astro är en van avsedd att användas av en familj eller ett företag att transportera gods. Det sista året detta fordon tillverkades var 2005, och den van kom med tre trim alternativ, inklusive bas, LT och LS-modeller. Förstå Specifikationer hjälpa dig med att göra rätt val av fordon. Powertrain Detaljer

Under modellåret 2005, alla tre trim modellerna har en 4,3-liters, V6-motor med 190 hästkrafter. Transmissionen är en fyra-växlad automatlåda med överväxel, och batteriet är en 600-amp tunga batteriet med nedsliten skydd. Bränsletanken rymmer 27 liter blyfri bensin, och avgasröret är partiell rostfritt stål. Alla tre trim modellerna har också en permanent kontroll låsning nav och en tillgänglig differentialbroms.
Fjädring och Detaljer Steering

Detaljerna för fjädring och styrning är desamma för alla tre utföranden modeller i 2005 års modell också. Den har kort och lång arm framvagn med främre krängningshämmare. De främre fjädrarna är vridspiralfjäder barer och bakre fjädring och fjädrar är löv. Bromsarna är fyrhjuliga skivor och de främre bromsarna är ventilerade skivbromsar. Fälgarna är 16 tum, silver-stil stålhjul, och reservdäcket och hjul är kompakt stål.
Interiör och Exteriör Detaljer

I 2005 års modell, alla tre utföranden modeller har främre skålade säten och fasta nackstöd fram. Den förar-och passagerarsidan har båda främre armstöd. Den främre förare och passagerarsätet-riktning kontrollerna är desamma för LT och LS-modeller, som båda har fyra-vägs kontroller, medan basmodellen har en två-vägs kontroll. De bakre och tredje sätesraden är löstagbara bänkar, och de bakre nackstöden är justerbara. Tyg säten är standard för alla tre klippningar. Basen och LS trim modeller har vinylsäten som ett tillgängligt val, och LS trim modellen har ytterligare val som inkluderar premium tyg och läder.

För de yttre detaljerna, LT och LS trim modeller har fotsteg tillgängliga , och basen trim modellen inte. LT och LS trim modellerna har även förlängningar rocker panel tillgängliga och val för färgat eller organ-färgad beklädnad. Alla tre trim modeller har en trailering hitch alternativet ett släp sele och klass III tunga trailering tillgängliga.
Säkerhet och bekvämlighet

Alla tre utföranden modeller i 2005 version har ett takräcke och instrumentpanelen papperskorgar lagring. LT och LS trim modellerna har också alternativ för att lägga till dubbla belysta fåfänga speglar, dubbla extra visir och fullständiga konsoler overhead med förvaring. Alla tre trim modeller har även främre läslampor, delay ljus kupol och dag-natt backspeglar. Basen och LS trim modellerna har last-dold förvaring som tillval, och alla tre utföranden modeller har lastnät som tillval. Samtliga tre tre trimmar har radio med AM /FM-stereo, klocka och söka-scanna alternativ samt en enda cd-spelare och ett auto-reverse kassettspelare. LT och LS trim modeller levereras med makt dörrlås, och basen trim modell levereras med manuell makt dörrlås. Alla tre modellerna kommer med farthållare, en fast antenn, tre eluttag och behöll tillbehör makt. LT-modellen erbjuder möjligheten av HomeLink Wireless Control System.

Samtliga tre utföranden modeller har en fyrhjulig låsningsfria bromssystem, varselljus, ett center högt monterade bromsljus, krockkuddar på förar-och passagerarsidan, sidokollision barer, den PassLock tändningen oduglig och en tillgänglig överfallslarm.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113445.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.