2006 Dodge Sprinter Specifikationer

Dodge Sprinter är en omdöpta och något omgjorda version av en skåpbil som ursprungligen byggdes av Mercedes-Benz. Användbart för stora familjer som vill ha en bekväm van för camping, liksom för företag som behöver skåpbilar med god lastkapacitet, kommer Sprinter med två alternativ takhöjd och olika längder hjulbas. 2006 Dodge Sprinter Motor och specifikation Performance

Basmodellen av 2006 Dodge Sprinter är utrustad med en 2,7-liters, femcylindrig dieselmotor som ger 154 hästkrafter. Sprinter kan hantera en nyttolast på 3681 pounds. Det har MacPherson fjäderben fram oberoende fjädring, med främre och bakre krängningshämmare. Den levereras med främre och bakre skivbromsar med ABS, liksom dragkraft och stabilitet kontroll.
2006 Dodge Sprinter Exterior Specs

Basmodellen av 2006 Dodge Sprinter har 15-tums stålfälgar och all-season däck. Den har kraft uppvärmda sidospeglar och intermittent vindrutetorkare. Det finns en barn-stil bakdörr och en sidoskjutdörren som öppnas manuellt.
2006 Dodge Sprinter Interiör Specs

2006 Dodge Sprinter rymmer åtta i tre stolsrader. Säkerhetsutrustning ingår barnsäkerhetsspärr, barn ankare sits, förare och passagerare sidokrockkuddar, och säkerhetsbälten med bältessträckare. Sprinter erbjuder bekvämligheter som mugghållare och ett främre mittkonsolen med ett eluttag, en radio och en kassettbandspelare. Sprinter har servostyrning, en eluppvärmd bakruta och automatisk klimatkontroll.
2006 Dodge Sprinter takhöjd och Val Axelavstånd

standard 2006 Dodge Sprinter med 118-tums hjulbas har en valfri 102 tum högt tak i motsats till de vanliga 93 inches. Den högre tak gör det möjligt för människor att stå upprätt inuti van. Dessutom kunde de 2006 Dodge Sprinter beställas med en 140-tums hjulbas, vilket möjliggjorde för maximal sittplatser för 10 personer, i stället för åtta, med en fjärde rad av sittplatser. Den 140-tums hjulbas Sprinter fanns också tillgänglig med en 103-tums högt tak. Dessutom sålde Dodge också en Sprinter med en 158-tums hjulbas, som bara kom med 103-tums högt tak och även en fjärde rad med säten. Alla sprinters med längre axelavstånd och högre tak hade samma standard och samma möjligheter.
Tillval på 2006 Dodge Sprinter

2006 Dodge Sprinter hade en mängd olika alternativ som finns. Extra belysning alternativ på utsidan ingår varselljus, dimljus och rengöringsmedel strålkastare. Andra valfria Exteriört ingår en manuell glastak, en dragkrok och privatliv glas, samt en bakre parkering sensor och regn-sensing vindrutetorkare. Interiör alternativ ingår uppvärmd förar-och passagerarsätet och uppgraderad klädsel. Audio uppgraderingar presenterade en CD-spelare och andra elektroniska uppgraderingar inkluderade makt dörrlås och fönster makt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113425.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.