1993 Toyota Corolla Specifikationer

Enligt Toyota är bolagets Corolla modell genom tiderna mest sålda fordon i världen. Mer än 30 miljoner Corolla har sålts sedan modellen introducerades 1966. In1993, var den sjätte generationen av fordonet släppas i både fyra-dörrars sedan och stationen versioner vagn. Det året var Corolla omklassificerats som en kompakt modell, medan Tercel blev Toyotas subcompact. Motor

1993 Corolla kom med en 1,6 liters 4A-FE motor med 110 hk och 136 lbs. av vridmoment och en uppgraderad 1,8 liters 7A-FE motorn var ett tillgängligt alternativ. Basen Motorn levererade ett beräknat genomsnitt av 26 mpg. Addera Säkerhetsutrustning

1993-modellen var den första Corolla ge förarens sidokrockkuddar. Krockkudden inkluderade en sensor som skulle distribuera krockkudden om tillräcklig kraft utövades.
Fjädring

1993 Corolla har en MacPherson fjäderben Fjädring typ fram och en dual link MacPherson fjäderben tillbaka upphängning. Corolla med den uppgraderade motorn alternativet hade en kulled stabilisator länken i framvagnen.
Body

kropp 1993 Corolla konstruerades av korrosionsskydd hög -styrka stålplåt. En ytterligare beläggning av vax och polyvinylklorid användes för att ytterligare förhindra rost. Asfalt arken sattes till plåt för att minska buller från fordon vibrationer. Den Corolla var 172 inches lång och 53,5 inches tall.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113416.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.