1994 Jeep Cherokee Sport Specifikationer

Den 1994 Jeep Cherokee Sport var den tionde upplagan av den kompakta SUV som tillverkas av Chrysler Automotive Group. Den 1994 Jeep Cherokee Sport trim presenterade en uppgradering över säkerhetsfunktioner som erbjuds i 1993 års modell. Fordonet var marknadsförs som en grov och tumla, sportig bil som kan användas både på förorts-och back country vägar. Den ursprungliga tillverkarens föreslagna priset var var $ 20.768. Motor

1994 Cherokee Sport kom standard med en 4,0-liters I-6 kan 190 hästkrafter och hastigheter på upp till 100 miles i timmen. Den SUV sändningen fanns i fem-växlad manuell eller fyra-växlad automatlåda, både med överväxel. Fordonet hade en 20,2 tank gallon bränsle och en bränsleeffektivitet på 17 miles per gallon staden och 21 miles per gallon motorvägen. Fordonet kom också utrustad med främre och bakre gas-trycksatta kraftiga stötar duty.
Dimensons /Kapacitet

1994 Cherokee Sport var tillgänglig med både två eller fyra dörrar, vilka var och en hade en lucka dörr i fordonets bak. Jeep generösa 101-tums hjulbas tillgänglig optimalt grepp, särskilt i halt väglag. Med en maximal släpvagnsvikt på 5000 pounds, var 1994 Cherokee kraftfull nog att dra mest små trailers och fritidsbåtar.
Safety Uppgraderingar

1994 Jeep Cherokee Sport har flera säkerhetsfunktioner uppgraderingar över dess 1993 föregångare. Sidokrockskydd var nu standard i varje dörr i båda de två-och fyradörrars modeller, och bilens tak förstärktes för stark krossmotstånd. Den 1994-modellen såg också tillägg av en mittmonterad-bromsljus i bakifrån luckan fönster. Addera Standard Funktioner

1994 Jeep Cherokee var tillgängliga i antingen en champagne färg färgsättning eller en ny sekundär färg färgsättning, silver. Andra vanliga funktioner ingår en roll-up insynsskydd för ryggen bålen, AM /FM-klockradio och kassettspelare, farthållare samt bakre vindrutetorkare och avfrostning. Fyrhjulig låsningsfria bromsar kom också standard i samtliga modeller.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113373.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.