Hur lång tid tar det att få ett Minnesota bil titel?

Om du försöker att få en bil titel eller körkort i Minnesota, kan Minnesota Department of Public Safety utfärda det inom så lite som tre dagar och har det i ditt händer inom 10 dagar. Chauffören och tjänster Bilgruppen har vad man kallar ett "Fast Track" plan. Fast Track

Minnesota Fast Track Programmet garanterar produktion av en titel, ID-kort eller körkort inom tre bankdagar. Du kan få vanliga titlar, dubbletter, överföring av äganderätt, och titlar som skickas in via en Minnesota bilfirma. När ansökan behandlas, divisionen kommer att skicka den till dig, vilket kan ta upp till 10 arbetsdagar.
Säljaren Krav

Vid övergång av titeln ansökan, skriva ditt namn och namnen på alla andra som kan vara delägare i fordonet. Slutför "inköpsdatum" delen och alla områden som hör till körsträcka och skick fordonet. Var noga med att underteckna ansökan. Om det fanns en kvarstad på fordonet, måste du bevisa att kvarstaden hävs innan en ny titel kan utfärdas.
Köparen krav

Tryckt namn och underskrifter för de som köper bilen måste vara på ansökan. Köpare måste också lista sina bostadsadresser och, om de ska köpa ett nyttofordon som väger över 10.000 pounds, deras amerikanska DOT nummer.
Andra krav Titel

överföra ett fordon som inte har någon ursprungliga titeln, måste du ha ett kort fordons registrering eller skriftligt köpebrev som omfattar året, märke, modell och Vehicle Identification Number. Om du har en bil utan ägarbevis som helst och om DVS har inga uppgifter om det heller, måste du ha ett undertecknat köpebrev och har köparen ansöka om en titel för fordonet. En undertecknad redogörelse för fakta och fotografier av fordonet krävs också. Var ansöker

För att ansöka om ett fordon titel i Minnesota, kan du göra det personligen
vid en biträdande registrator kontor, via mail eller drop box till DVS huvudkontor i St Paul eller per telefon på 651-296-2126.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113363.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.