Hyrbil Typer

Hyra en bil är en nödvändighet för många resenärer, som oftast har flera uthyrningsföretag och bilmodeller att välja på i de flesta amerikanska städer. De typer av fordon som finns varierar i storlek, gas körsträcka och extra funktioner. Om du är ekonomi-minded, prova en subcompact för pris eller en hybrid för gas körsträcka. I andra änden av skalan hittar du lyxiga sportbilar och stadsjeepar. De flesta biluthyrningsföretag tillåter dig att välja vilken typ av bil du vill ha och boka det via sina webbplatser. Subcompacts och packar

Små biluthyrning är populära på grund av deras bränsleekonomi, men de kan komma upp kort på plats om du har flera passagerare och massor av bagage. Subcompacts inkluderar Chevrolet Aveo. Ford Focus är klassificerad som en kompakt bil. Addera Coupes, sedaner och stadsjeepar

Medelstora hyrbilar finna en kompromiss mellan lägre gas körsträcka och ökad komfort. Modeller inkluderar Pontiac G6, Ford Taurus och Chevrolet Impala. Ford Escape är en medelstor SUV.
Premium och lyxhotell nära

Premium och lyxiga hyrbilar ger dig mer utrymme och ofta en jämnare körning, men De levererar inte bränsleekonomin för små modeller. Exklusiva modeller inkluderar Mercury Grand Marquis. Lincoln Town Car och Cadillac STS är exempel på lyxiga modeller. Standard stadsjeepar, som Jeep Grand Cherokee, faller också inom premie /lyxklass.
Hög uthyrningsgrad

Hög beläggning lägenheter är populära vid transport mer än fyra passagerare. Grupper kan resa ekonomiskt i fordon såsom Dodge Caravan minibuss och den 12-passagerare Ford E350 van. Större stadsjeepar, som Ford Expedition EL, också kan bära grupper om fler än fyra.
Specialty reserveringsstuga och Konvertibler

För kunder med ett smakprov på det exotiska, en specialitet modell kan fylla räkningen. Modeller för uthyrning inkluderar Chevrolet Corvette och Camaro, Ford Infinity G37, Cadillac SRX och Hummer H3.The Ford Mustang och Chrysler Sebring är bland fordon för uthyrning i specialitet konvertibla klassen.

Hybrider

"Gröna" modellen hybrider är tillgänglig för kunder som berörs om sin körning påverkan på miljön. Modeller som Toyota Prius är särskilt lätt på gas kostnader, men de kan inte leverera det inre storlek du vill ha.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113360.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.