Hur man identifierar Storlek snökedja genom antalet länkar

snökedjor , även känd som snökedjor , gå på vinterdäck för ökad dragkraft på snö och is . De är ovärderliga i något läge med kraftigt snöfall , såsom Alaska , den övre Mellanvästern , och bergen i USA . De är bara effektiva om de passar däcken korrekt . De bör heller inte användas på torr terräng i normalt väder - de är bara för vinterbruk . Snökedja länkar finns i några storlekar av material , så att du lätt kan beräkna längden av kedjan bygger på antalet länkar . Saker du behöver
slirskydd ruler
Calculator
Visa fler instruktioner
1

lokalisera materialet storleken av länkarna , som skulle vara en del av alla original förpackningar som följde med snökedja . Om du inte längre ha det , mäta en av länkarna . Eftersom en del av länken längd är "förlorad" i anslutning till nästa länk, mått från botten av den sista länken upp till botten av nästa länk. De 9 /0 länkar är 1,2625 inches, medan 8 /0 är 1,2375 inches, och 7 /0 är 1,0909 inches.
2

Räkna det totala antalet länkar två gånger. Om dina siffror skiljer sig , berätta .
3

Multiplicera antalet länkar från länken storleken som matchar upp med materialet storlek du härledas för dina däck kedja . Till exempel , om du har 7 /0 länkar , och du räknade 12 länkar , multiplicera 12 x 1,0909 för 13,0908 inches , eller drygt 13 inches .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113358.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.