Hur man registrerar en traktor med en VIN-nummer

De flesta stater kräver registrering av en släpvagn med Department of Motor Vehicles. Men stater varierar bevilja undantag från registrering, exempelvis för tvåhjuliga bogsera dockor. Regler kommer att variera beroende på tillståndet och på om släpvagnen skall användas på vägar samt på privat egendom. En Vehicle Identification Number (VIN) i sig inte tillräckligt för att registrera din släpvagn. Du kommer att behöva andra dokument som krävs av ditt tillstånd. Saker du behöver
VIN av specifika trailer
Bill of Salu Identifiering
Anmälningsblankett
Intyg om ursprung, om nödvändigt
bevis om tidigare registrering för begagnade trailers, om nödvändigt
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om ditt tillstånd kräver att du registrerar trailern. Vissa stater, såsom Kentucky och Tennessee, kräver inte ägare av trailers för att registrera dem med Department of Motor Vehicles om släpvagnen inte kommer att användas över statsgränserna.
2

Kontrollera om släpvagnen har ett chassinummer (VIN). Begagnade släpvagnar med en VIN sliten-off de som är hemlagad, om skyldighet att vara registrerad, måste ha en VIN tilldelas dem av Department of Motor Vehicles. Till exempel, i Connecticut, måste släpvagnen inspekteras före tilldela en VIN och en avgift betalas för släpvagnar över en totalvikt (GVWR) på 3000 kg. Addera 3

Look på släpets storlek, vikt och typ och kontrollera om ditt tillstånd kräver denna typ av släpvagn som ska registreras.
4

Hitta ditt tillstånd Department of Motor Vehicles hemsida och ladda ner anmälningsblanketter. Till exempel, i Connecticut, är detta den "Ansökan om Registrering och Certificate of Title" för registrering av släpvagnen.
5

Samla bilens dokumentation. Till exempel, i Connecticut, att registrera en ny trailer, behöver du köpebrevet (med VIN detaljer), och ett register kvitto för släpvagnar i £ 3000. eller ett ursprungscertifikat för släpvagnar över 3.000 pund. För begagnade trailers, kräver Connecticut köpebrevet, och bevis på tidigare Connecticut registrering eller VIN verifikation om tidigare registrerats utanför staten.

Homemade trailers också behöva dokumentation såsom kvitton för material som används i byggandet.

6

Ta med denna dokumentation med dig tillsammans med personnummer till motorn bilregistret.
7

Skicka in trailern för eventuella inspektioner som krävs om släpvagnen är över en viss viktgräns , är hemlagad eller saknar en VIN.
8

Betala avgiften krävs.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113322.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.