Top 10 bilar för bränsle körsträcka

bränsleeffektivitet kommersiellt tillgängliga bilarna har blivit allt viktigare för konsumenterna. Detta beror delvis på att de stigande gaspriserna, och delvis på grund av en önskan att minska dagliga koldioxidutsläppen för att bevara en sund global miljö. De 10 mest effektiva bilar är från en mängd olika tillverkare. Ett. Toyota Prius Hybrid

Sedan 2008 har Toyota Prius Hybrid varit den mest bränsleeffektiva bilar på marknaden, med 51 miles per gallon i staden och 48 miles per gallon på motorvägen.

2. Ford Fusion Hybrid FWD, Mercury Milan Hybrid FWD

Andra plats är knuten, med större, mer kraftfulla fordon hantera att sätta i några imponerande bränsle statistik. Fyrhjulsdrivna fordon traditionellt inte har höga mpg statistik, beroende på hur hårt motorerna arbetar för att driva fordon. Dessa två modeller är på delad andra plats, tjänar 41 miles per gallon i staden och 36 på motorvägen.
3. Honda Civic Hybrid

Trots ett högre gas körsträcka på motorvägen än både Ford Fusion Hybrid FWD och Mercury Milan Hybrid FWD, rangordnade EPA Honda Civic Hybrid bakom dessa modeller, som genomsnittliga konsumenter spenderar mer tid att köra i stadstrafik än de gör körning i absoluta highwayförhållanden. Honda får 40 miles per gallon i staden och 45 på motorvägen.
4. Honda Insight Hybrid

Denna hybrid blir 40 miles i staden och 43 miles på motorvägen.
5. Lexus HS250h Hybrid

Lyx biltillverkaren Lexus razzia i bränslesnåla fordon har varit framgångsrik, få 35 miles per gallon i staden och 34 på motorvägen.
6 . Nissan Altima Hybrid

Hybrid teknik hjälper körsträcka öka gas genom att byta till elektrisk ström endast när gasen inte behövs, vilket sparar kostnader för bränsle. Nissan Altima Hybrid får 35 miles per gallon i staden och 33 på motorvägen.
7. Ford Escape Hybrid FWD, Mazda Tribute Hybrid 2WD, Mercury Mariner Hybrid FWD

Alla tre av dessa bilar får 34 miles i staden och 31 på motorvägen
8. . Smart fortwo Cabriolet,. Smart fortwo Coupe

Både Smart Cabriolet och Coupe har en ganska betydande spridning gas körsträcka, tjänar 33 miles per gallon i staden och 41 på motorvägen

9. Toyota Camry Hybrid

Toyota Camry Hybrid är relativt låg på listan kan tillskrivas dess betoning på komfort lyx varelse. Bilen tjänar 33 miles per gallon i staden och 34 på motorvägen.
10. Lexus RX450h Hybrid, 2WD

Lexus imponerande rundor ut listan med sin lyx midsize SUV, vilket är ganska tungt för en bränslesnål bil. Bilen blir 32 miles per gallon i staden och 28 på motorvägen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113321.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.