Hur till låsa upp ett fordon med en mobiltelefon

Det händer att de bästa av oss . Vi blir skyndade , stressad eller distraherad och vi låser våra nycklar i våra fordon . Ofta sker detta scenario när vi har ont om tid eller , oundvikligen , i dåligt väder . Nu är vi kvar att ringa någon med en outnyttjad nyckel eller en låssmed som kommer troligen att ta ut ett högt pris för ett par sekunders arbete . Dock kan dessa inte vara ditt enda alternativ längre . Om du har en extra fjärrkontroll till din bil , kan du låsa upp den med fjärrkontrollen och din mobiltelefon . Saker du behöver
Mobiltelefon
Remote Keyless
posten
Visa fler instruktioner
1 någon

Call som har en extra fjärrkontroll till ditt fordon . Se till att använda din mobiltelefon för att ringa .
2

Håll din mobiltelefon ca 1 fot från ditt fordon . Be personen i andra änden att hålla fjärrkontrollen upp till sin telefon och tryck på " unlock " -knappen .
3

Kontrollera dina dörrar för att se om de är olåsta . Om de försöker inte proceduren igen . Om du fortfarande utelåst , kan du behöva använda andra metoder för att låsa upp din bil , till exempel be personen med reservnycklar för att köra dem till dig eller ringa en låssmed . Även om denna teknik fungerar på vissa fordon , det fungerar inte på alla modeller .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113317.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.