Typer av Toyota Cars

Toyota tillverkar ett brett utbud av bilar, lastbilar och skåpbilar, däribland små pendling fordon, full-size pickup lastbilar, stadsjeepar och hybrider. Toyota har ett rykte för att bygga motorer som körs för hundratusentals miles med lite underhåll eller reparation, och för att bygga fordon som är allmänt pålitlig, enligt Edmunds.com. Under 2010 drabbades Toyotas rykte när det återkallade flera modeller i reaktion på mekaniska problem. Sedaner

Toyota tillverkar sedans i ett antal olika stilar och nivåer av kvalitet och komfort. Dess överst i raden sedan, Avalon, har extrafunktioner såsom makt lås och fönster, digitala displayer på instrumentbrädan, och integrerad CD-spelare. Kronan är inte så rik som Avalon, men är en mycket solid bil som är känd för sin pålitlighet. Ekot är Toyotas ekonomi bil. Liknar Corolla men mindre och lättare, är det lite starkare på motorvägen, men får bra gas körsträcka, i genomsnitt 26 mpg i staden och 34 mpg på landsväg.
Pickup

Toyota gör pickup lastbilar i små och stora storlekar. Den Tundra, Tacoma och Hilux är några av de modeller som tillverkas av Toyota. Vissa modeller har 4-hjulsdrift, vilket är användbart för robust och terräng, men skär ner på gas körsträcka. Toyota pickup lastbilar, som Toyota bilar, är känt för att ha pålitliga motorer och få bra gas körsträcka för lastbilar, i genomsnitt cirka 20 mpg.
Hybrider

Prius, en Toyota hybrid modell, har både en bensinmotor och en elektrisk batteri bank. När bilen körs vid höga hastigheter, kör den på bensinmotorer. När hastigheterna är tillräckligt långsam, kör det enbart på de elektriska batterier. Bland andra fördelar, eliminerar denna funktion tomgång vid trafikljus och när fastnat i trafiken.
Stadsjeepar

Även Toyota spenderar miljontals marknadsföra sig som en "grön" bil företag på grund av sin linje av hybrider, är det inte blyg om att sälja stora och relativt ineffektiva stadsjeepar också. Toyota Highlander, med en bas pris på $ 27.000 får 20 mpg i staden och ca 25 på motorvägen. Den är utformad både för att köra över oländig terräng och att imponera på människor i stadsmiljö.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113308.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.