1999 Lincoln Town Car Specifikationer

The Town Car gjorde sitt första framträdande för Lincoln 1981, upprätthålla traditionellt utseende och stil som hade varit Lincolns kallelse-kort sedan 1960-talet. Den Town Car fått en modern re-design 1998, tillsammans med ett nytt chassi. 1999 års version gjorde sin debut med sidokrockkuddar och fem nya färger exteriöra motorspecifikationer

1999 Town Car finns i tre utföranden: den verkställande, Signature och Cartier. Den verkställande och Signature erbjuder en standard 4.6-liters V8-motor med 205 hästkrafter och 280 foot-pounds av vridmoment. Den Cartier levereras som standard med en 4,6-liters V8-motor med 220 hästkrafter. Alla klippningar kommer med fyra hastigheter automatisk överväxel växellådor och två ventiler per cylinder. De 205-hästkrafter har en 10 till ett kompressionsförhållande, medan 220 hästkrafter motorn har en 9,4-1 kompressionsförhållandet.
Fuel Economy


Alla tre trimmar håll 19 liter bränsle. Varje motor uppnår 17 miles per gallon i staden och 24 miles per gallon på motorvägen.
Passagerare och gods Room

Alla tre trimmar erbjuda 20.60 kubik fötter lastutrymme tillgängligt. De även plats sex personer i 112,30 kubikfot innerutrymmen. Alla trimmar erbjuder läder multi-justerbara elmanövrerade stolar, 39.20 inches av utrymme finns i framsätet, medan 37.50 inches är tillgänglig för baksätespassagerarna. Den framsätet erbjuder 42,60 inches av benutrymme medan baksätespassagerarna får 41,10 inches.
Säkerhetsfunktioner

funktioner barnsäkerhet och makt dörrlås är standard på alla tre klippningar. ABS och antispinn är också standard för att förhindra kollisioner. I händelse av att en kollision inträffar, förare, passagerare och främre sidokrockkuddar med huvudskydd är alla standardfunktioner.
Ytterligare funktioner

Alla tre klippningar kommer med flera funktioner för att förbättra komfort och underhållning värdet av fordonet. Varje trim kommer med en vanlig radio och kassettbandspelare. Farthållare, luftkonditionering och ratten monterade reglage är också standardiserade optioner på varje klippning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113307.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.