Miljöfrågor en Smart Car

Smart bil konceptet var att göra både bilen och dess produktionsmetoder , så miljövänlig som möjligt . Den första smarta bilen hade premiär 1996 och försäljningen startade 1998 i fem europeiska länder . Av 2008 redovisade bolaget en omsättning på mer än en miljon bilar i 37 länder . Dess uppdrag är nu att producera en helt elektrisk bil . Funktioner

Smart bil är extremt bränslesnål och har låga koldioxidutsläpp . Produktionsanläggningen körs på miljövänliga linjer , med byggnader med värmeisolering och användning av naturgas energi . Överskottsvärme från tillverkningsprocessen fångas och återvinnas. Pulverlackering tekniker använder 40 procent mindre energi än konventionella måla metoder och det finns inga utsläpp av lösningsmedel eller slam . Överskott pulver samlas och återanvänds för att minska avfallet .
Fördelar

Bränsleeffektivitet hjälper till att bevara världens naturliga energikällor . Att minska , eller eliminera , hjälper koldioxidutsläppen förhindra den globala uppvärmningen och klimatförändringarna . Smart bilens samhällsprojekt , såsom dess partnerskap med amerikanska skogar att plantera 50.000 träd i Cache River State Natural Area i Illinois , också gynna miljön .
Betydelse

En studie från Future Foundation i Storbritannien visade att mer än 75 procent av invånarna var positiva till åtgärder för att minska utsläppen av koldioxid . Två tredjedelar av de tillfrågade kan tänka sig att köra en elbil om ordentlig infrastruktur var på plats .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113303.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.