Hur koppla kedjorna Trailer Safety till ett dragfordon

Trailer säkerhetskedjorna används som en backup funktion vid körning med släpvagn för att se till att släpet aldrig lossnar från dragfordonet. De flesta stater kräver säkerhet kedjor, och riktigt säkra dem kan ibland betyda skillnaden mellan en händelselös resa och en skenande släp. Det är därför det är så viktigt att se till att du fäster säkerhetskedjorna ordentligt. Instruktioner
1

Inspektera säkerhetskedjorna, trailer tunga och kulan för att se till att de alla är fria från sprickor och rost innan montera kedjorna. Se också till att kedjorna är långa nog att nå från släpvagnen tungan till bollen skumt, men inte så länge att de vidrör marken.
2

kors och tvärs över säkerhetskedjorna från hålen eller ringar på sidorna av kulans till dragfordonet. Den vänstra sidan av kulans ska fästas till den högra sidan av släpvagnen tungan och den högra sidan av kulstången till vänster sida av släpvagnen tungan. Detta kommer att se till att du behåller kontrollen över släpet om det finns ett problem med släpet tungan.
3

Twist kedjan kroken medurs för att spänna kedjorna och moturs för att lossa dem tills de är säkrade.
4

Inspektera kedjorna att se till att de är så hårt som möjligt med bara tillräckligt slack så att din släpvagn ordentligt kan vända. Se också till att kedjorna inte är så långa att de kan dra på vägen och skadas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113302.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.